Connect with us
Cove de la "Vorbește Lumea" are coronavirus. Nu a fost prezent la emisiune

Vedete

Cove de la „Vorbește Lumea” are coronavirus. Nu a fost prezent la emisiune

Cove de la „Vorbește Lumea” are coronavirus. Prezentatorul a anunțat chiar în cadrul emisiunii că a contactat virusul. Nu a putat participa la emisiunea „Vorbește Lumea” din platou, dar a intrat în direct alături de Adela Popescu și au glumit pe seama stării sale de sănătate.

Prezentatorul „Vorbește Lumea” nu are simptome și se află deja în izolare de 10 zile. Vineri va reveni în platoul emisiunii, doar după ce testul COVID-19 va ieși negativ.

Cove are coronavirus

Pentru că se simte bine, Cove a demonstrat că și-a păstrat simțul umorului:

„De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni…”, a spus Cove.

Nici Adela Popescu nu s-a putut abține să glumească cu partenerul său de emisiune

„Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus coprezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV.

Cove de la Vorbește Lumea are coronavirus

Cove de la Vorbește Lumea are coronavirus

Gabriel Coveşeanu prezintă show-ul „Vorbește lumea” de la PRO TV. Cunoscut mai degrabă după numele său de scenă: Cove, are o familie frumoasă și 2 băieței.

Prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” este căsătorit cu Florentina de patru ani, iar în urmă cu doi ani soția i-a dăruit o minune de băiețel. Vedeta tv mai are un copil dintr-o relație anterioară. Când s-a cunoscut cu actuala soție, fiecare era într-o altă relaţie, la momentul respectiv. Abia după ce a divorţat s-a reîntânit cu cea care i-a devenit soţie în urmă cu aproape patru ani.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top