Crina Abrudan revine la TV. Ce a făcut în cei șapte ani de pauză

04.12.2020
Crina Abrudan revine la TV. Ce a făcut în cei șapte ani de pauză

Crina Abrudan revine pe micile ecrane, dar de data asta a schimbat postul de televiziune. Vedeta care prezenta știrile sportive de la Antena 1 a stat șapte ani departe de micul ecran, iar acum revine în forță. Postul de televiziune la care va putea fi urmărită Crina Abrudan.

Crina Abrudan va prezenta știrile sportive de la Prima

Știrista Crina Abrudan revine pe micile ecrane și va prezenta știrile sportive de la Prima TV. Vedeta a pus pauză carierei în televiziune timp de șapte ani, după ce a renunțat la job-ul pe care îl avea la Antena 1, anunță Știridirecte.ro.

În 2013, Crina a decis să renunțe la TV. În tot acest timp s-a axat pe viața personală, pe relația cu cei dragi, a investit într-un apartament pe care l-a amenajat după bunul ei plac și a deschis un loc de joacă pentru copii.

Chiar dacă a renunțat la job-ul ei public, vedeta a continuat să muncească în offline, și unde s-a putut, a îmbinat utilul cu plăcutul.

”Sunt la mare? Nu, nu sunt la mare, pare din postări, dar nu sunt la mare. Muncesc, nu stau la plajă. Am stat două luni la plajă, m-am odihnit, acum o iau de la capăt cu șantierul. Game Over ca să zic așa. Locul meu de joacă pentru copii a ajuns la un capăt de drum, e facem cu el? Îl demontăm și îl închidem. Nu avem ce să facem din moment ce este foarte posibil ca din septembrie ca cei mici să nu înceapă școala, este clar și logic că un loc de joacă pentru copii nu va funcționa în viitorul apropiat. Și cum este o chirie de plătit și cheltuieli, nu avem ce să facem. E mai bine. Era momentul să intru într-un șantier”, spunea Crina în urmă cu câteva luni.

Crina Abrudan va prezenta știrile sportive de la Prima TV. Vedeta formează de 10 ani un cuplu cu fostul fotbalist Gabi Popescu, cu care s-a căsătorit religios în anul 2017.