Connect with us
Crina Matei (44 de ani) și Bogdan Zamfir (24 de ani) s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de actriță, pe pagina sa de socializare.

Vedete

Crina Matei și Bogdan Zamfir s-au despărțit: „Când înțelegi că…”

La doar o zi după despărțirea dintre Adelina Pestrițu și Speak, un alt cuplu celebru din showbizz s-a destrămat. Este vorba de Crina Matei și de Bogdan Zamfir.

Anunțul a fost făcut de actriță, pe contul său de socializare. Printre motivele indicate de Crina pentru despărțire se numără „posesivitatea si dorinta de a controla viata celui iubit”.

„Când poveştile frumoase au un sfârşit. Când posesivitatea şi dorinţa de a controla viaţa celui iubit devin obsesie. Când înţelegi că e bine să te opreşti“, a scris Crina Matei pe Facebook.

Citește și: Divorțul momentului în showbiz! Două vedete s-au despărțit în secret!

Citește și: De ce s-au despărțit Speak și Adelina Pestrițu

Bogdan și Crina au fost împreună preț de câteva luni. Între cei doi era o diferență de 20 de ani, el având 24 de ani, iar ea 44. Vara trecută, cei doi s-au fotografiat în ipostaze fierbinți pe litoral și au mers împreună la tot felul de evenimente.

Înainte de a fi împreună cu Bogdan, Crina a avut o relație cu țambalagiul Marius Mihalache, terminată în anul 2009. După acel moment, actrția a devenit foarte discretă cu viața personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top