Connect with us
Cristian Boureanu, declarații șocante despre fosta sa soție

Vedete

Cristian Boureanu, declarație șocantă: „A dormit sub poduri în Italia”

Scandalul în mijlocul căruia se află Cristian Boureanu este departe de a se încheia. După ce s-a ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe aplicate minorului, Cristian Boureanu explică situația care a dus la acest scandal. În plus, el a venit cu o declarație-șoc despre fota sa soție.

„O rog pe mama Ioanei, pe Irina, să spună public la ce vârstă a fugit de acasă, a dormit sub poduri în Italia, ce probleme a avut și mai ales la ce vârsă, să-i spună copilului, că a plecat cu un bărbat de 40 de ani și câți ani avea când am cunoscut-o și dacă mai era în liceu și cine a dus-o înapoi la liceu.”, a declarat Cristian Boureanu pentru Wowbiz.

În replică, fosta sa soție a declarat care este starea fetei lor și a precizat că îl va da în judecată pentru aceste declarații.

„Este bine. Mai rău este cu publicitatea și tot ce trebuie să audă. Il voi da în judecată, însă vom analiza totul în funcție de ce se întâmplă mai departe. El vrea în liniște, fără certuri, războaie și alte scandaluri. Am fost acuzată inclusiv că dorm sub poduri. Mâine depun o plângere pe tema asta și pentru că m-a acuzat că am dosar de prostituție.

Ioana merge la o școală nouă și deja toată lumea zice că e o drogată și o rebelă, ceea ce nu este adevărat. Scandalurile intre Ioana și tatăl ei au început de multă vreme. Am dus-o pe Ioana la psiholog. Am dus-o și o să mai meargă.”, a mai spus Irina pentru ‘Agentul VIP”.

Tot scandalul a pornit în urmă cu două zile, când Cristian Boureanu a fost surprins de paparazzi Cancan.ro în timp ce își agresa fiica pe stradă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top