Connect with us
Cristian Boureanu a făcut o mărturisire emoționantă în scandalul cu fiica sa, Ioana. Fostul deputat a atacat-o și pe fosta sa nevastă.

Vedete

Cristian Boureanu, dezvăluire în lacrimi: Îmi reproșez că…”

Cristian Boureanu a făcut noi declarații in scandalul cu fiica sa, Ioana. Omul de afaceri a dat vina pe fosta sa nevastă, Irina, pentru problemele pe care le întâmpină acum cu fata sa adolescentă.

Într-o intervenție telefonică la Wowbiz, Cristian Boureanu, a vorbit despre relatia dintre el și fiica sa și despre momentul în care a izbucnit scandalul.

„Ioana mi-a spus: Tată, colegii mei se duc în Centrul Vechi ziua și noaptea, eu de ce să nu o fac? Am dat telefoane și am aflat că sunt și unii care nu se duc. Părinții îi lasă, de frică să nu fugă de acasă […] Vorbesc despre fata mea la superlativ. Se duce la petreceri doar dacă știu eu. S-a dus fără să știu eu doar când a fugit de acasă”, a spus fostul deputat.

Citește și: Monica Tatoiu o ataca pe fiica lui Boureanu: „Intr-un an am ridicat-o de la…”

„Îmi reproșez că nu am avut puterea să o decad pe Irina (n.r. fosta soție) din drepturile părintești! Atât! Eu o să mă retrag, mulțumesc!”, a încheiat Boureanu, în lacrimi.

Anterior, acesta făcuse declarații dure la adresa Irinei: ”Mama ei a plecat de acasă la 14 ani, a ajuns să doarmă sub poduri, nu a mai mers la școală. Eu am reintegrat-o în sistemul educațional când am cunoscut-o. Irina nu are educația necesară pentru a avea grijă de fiica ei. Nu a investit nici financiar și nici măcar o oră din propriul timp pentru a avea grijă de educația Ioanei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top