Connect with us
Cristian Pomohaci, criticat pe Facebook dupa ce s-a pozat langa Ileana Ciuculete

Vedete

Cristian Pomohaci, criticat pe Facebook dupa ce s-a pozat langa Ileana Ciuculete

Preotul si cantaretul Cristian Pomohaci a avut parte de o serie reactii ferma in ajunul inmormantarii Ilenei Ciuculete. Pomohaci este prezent si el la funeraliile artistei, insa gestul pe care l-a facut i-a revoltat pe internauti.

Cristian Pomohaci a devenit extrem de activ in ultimele zile pe retelele de socializare. Recent, acesta a postat o fotografie in care era foarte aproape de trupul neinsufletit al Ilenei.

„Nu cred ca isi dorea Ileana Ciuculete sa fie vazuta in sicriu pe retetele de socializare, cred ca ar trebui pastrata imaginea ei asa cum era ea frumoasa, eleganta si vesela”; „Doamne fereste! Va incanta ideea de a vedea un om mort?!”; „Cred ca doreati si un selfie cu raposata, daca era posibil! Dumnezeule mare, eu nu mai inteleg nimic…”; „Postarea unor astfel de imagini este inadecvata chiar si pentru un preot. In alta ordine de idei, aveti acordul familiei?”, au fost cateva dintre comentariile care au curs pe Facebook, noteaza cancan.ro.

Citeste mai mult în revista TEO

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top