Connect with us
Cristian Sabbagh s-a căsătorit cu Iulia, iubita lui cu 19 ani mai tânără. Fericitul cuplu a spus DA în fața Ofițerului Stării Civile.

Vedete

Cristian Sabbagh s-a căsătorit! Prima imagine cu el și proaspăta lui soție

Cristian Sabbagh, vedeta postului Kanal D, și-a uimit astăzi fanii cu un anunț. Acesta s-a căsătorit cu Iulia, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Acesta a anunțat pe pagina sa de socializare că nu mai este burlac. Christian Sabbagh s-a căsătorit cu iubita însărcinată, Iulia, cu 19 ani mai tânără de cât el. În curând, cei doi vor deveni părinți, iar astăzi au spus „da”, în fața ofițerului Stării Civile.

„Viața mea e o carte deschisă. O petrec sub ochii dumneavoastră, alături de colegi, colindând țara în lung și în lat în încercarea de a rezolva cazuri. Sunt puține orele pe care reușesc să le petrec acasă, alături de cei dragi. Tocmai de aceea, simt că unele momente trebuie să rămână doar pentru noi. Am început azi un nou capitol din viața noastră: am spus „Da”!”, a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de socializare.

Citește și: “Dragoste infinita”, un nou serial turcesc la Kanal D

Citește și: Oana Roman, de nerecunoscut! Ce va zice Iulia Albu?

Soția prezentatorului TV, Iulia, a postat o fotografie de la Starea Civilă, în care soțul său semnează, din statutul de proaspăt căsătorit, scrie vip24.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top