Connect with us
Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. Cum se simte acum vedeta

Vedete

Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. Cum se simte acum vedeta

Cristina Șișcanu, concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities, este de meserie jurnalist, însă a făcut parte și din proiecte din alte domeniu. Soția celebrului Mădălin Ionescu a participat și la marea competiție Survivor, unde a dovedit că este într-o formă de zile mari, deși nu a reușit să câștige marele premiu. Cu toate acestea, a trecut cu bine peste probe și a făcut de multe ori performanță. Totuși, starea ei de sănătate nu este tocmai bună în ultima perioadă, iar vedeta acuză probleme de ceva timp, care îi ridică semne de întrebare.

Cristina Șișcanu se simte rău din cauza stresului

Cristina Șișcanu nu este într-o stare prea bună. De ceva timp, ea se simte destul rău și a avut parte deja de două episoade grave, care au avut loc chiar în timp ce se afla la volan. Se pare că ea se confruntă cu lipsă de magneziu, probleme despre care a vorbit pe rețelele de socializare. La fiecare moment de cumpănă, ea a observat cum și-a pierdut vederea pentru câteva clipe, văzând doar negru.

Vedeta a precizat că a luat fiole de magneziu de fiecare dată când i s-a făcut rău, deoarece acest medicament i-ar face foarte bine ei. În plus, Cristina Șișcanu a mărturisit că nici din punct de vedere emoțional nu se simte prea bine și stresul își face simțită prezența. Dispoziția ei ar fi fost zbuciumată și de o veste care nu i-a picat deloc bine. O fană i-ar fi povestit prin ce trece și cu ce greutăți s-a confruntat cu fostul ei soț, care o bătea în fața copiilor. Ea a încercat să o ajute cu un sfat pe Instastory.

„Trebuie să-mi fac un set de analize să văd care e problema. Iau magneziu fiole când mi se face rău pentru că are efect aproape imediat, se duce repede în sânge. În consecință nu am o zi prea bună. Am și o stare emoțională proastă pentru că na, dacă am lipsă de magneziu, este clar că de vină este stresul și, colac peste pupăză, am primit un mesaj care mi-a pus capac”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online. Ea petrece mult timp pentru a-și ține fanii la curent și publică mereu fotografii și filmulețe în care își prezintă activitatea. Totuși, primește foarte multe critici, dar există și o mulțime de persoane care o apreciază și îi urmăresc acțiunile cu interes.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top