Connect with us
Cristina Spatar a luat o decizie care nu-i va placea sotului

Vedete

Cristina Spatar a luat o decizie care nu-i va placea lui Alin Ionescu

O noua schimbare de situatie in zbuciumatul cuplu Cristina Spatar – Alin Ionescu. Dupa ce omul de afaceri a anuntat ca intentioneaza sa divorteze, artista a trecut la actiune. Incertitudinea viitorului a facut-o pe cea cunoscuta Regina R&B sa inceapa sa isi caute o locuinta, conform libertatea.ro. Aceasta masura vine si in contextul in care, conform unor zvonuri, Cristina Spatar ar fi fost invitata sa locuiasca impreuna cu parintii afaceristului. Cu toate ca n-ar avea nicio problema cu acestia, nevoia de intimitate a facut-o pe aceasta se se reorienteze. In plus, vila unde ar fi trebuit sa stea cu socrii are un statut incert, fiind sub sechestru din cauza dosarului de evaziune fiscala in care este cercetat Alin Ionescu.

In aceste conditii, cautarile cantaretei s-au oprit in partea de Nord a Capitalei, zona recunoscuta pentru preturile mari cerute pentru locuinte. Avand in vedere ca pentru moment, artista inca nu are banii necesari, au urmat mai multe vizite la diverse banci.

Citeste si: Cristina Spatar si MESAJUL EMOTIONANT pentru fostul sot, Alin Ionescu

Divort intre Cristina Spatar si Alin Ionescu. Primele declaratii

Pana sa primeasca acel credit convenabil pentru ea, Regina R&B mai trebuie sa astepte, pentru ca inca nu are vechimea necesara pe cartea de munca pe care si-a facut-o in urma cu doar cateva luni. Oricum ar fi, Cristina Spatar este foarte motivata sa reuseasca singura sa isi cumpere un apartament in zona de Nord a Bucurestiului. Sunt mai multe motive pentru care acest obiectiv este prioritar pentru ea.

Scandalul dintre ea si Alin Ionescu si toata publicitatea negativa se pare ca i-ar fi reactualizat cota pe piata muzicala autohtona, astfel ca au inceput sa vina si ofertele. Din acest punct de vedere, Cristina vrea sa profite si sa aiba cat mai multe evenimente de unde sa stranga banii necesari locuintei. Apoi, artista vrea sa inchida gura tuturor si sa arate ca isi poate plati singura o locuinta. In plus, in cazul in care va achizitiona apartamentul inainte de divort, Cristina Spatar vrea sa fie sigura ca Alin Ionescu nu are niciun drept asupra imobilului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top