Connect with us
Cristina Spătar a vorbit pentru prima dată despre relația cu antrenorul de fitness. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce...

Vedete

Cristina Spătar a vorbit despre relația cu antrenorul de fitness: „În timpul liber…”

Cristina Spătar a vorbit despre relația cu antrenorul de fitness. Este prima declarație după ce vedeta a fost surprinsă în timp ce se pupa cu antrenorul de fitness.

Cristina Spătar spune că nu este vorba de o relație de iubire, ci doar o relație profesională.

„Nu se poate pune problema de iubire, nu se poate pune problema unei relaţii. Noi suntem parteneri de afaceri la magazinul de haine. În timpul liber ne mai şi pupăm”, a mărturisit Cristina Spătar.

Cântăreața a vorbit și despre situația ei financiară din urma divorțului.

„Îmi câştig banii din concerte, petrecele private şi magazinul online de haine pe care îl am. Ne descurcăm, supravieţuim. Mi s-a părut un an foarte greu. (…) Niciodată nu am dispus de sume fabuloase, însă a fost o perioadă când a a avut Alin grijă de mine. (…) Trebuie să alergi de 10 ori mai mult acum pentru aceeaşi bani. Problemele financiare se rezolvă în 2017 pentru că atunci e anul meu”, a povestit vedeta.

Cristina Spătar a fost căsătorită aproape zece ani cu Alin Ionescu

După aproape zece ani de iubire, Cristina Spătar și Alin Ionescu s-au despărțit. Înainte de divorț, în presa mondenă au apărut de mai multe ori imagini în care soțul artistei se afișa în compania altor femei. Cu toate acestea, artista a suferit enorm.

„Sper să rămânem o familie. Eu îl iubesc și acum, și dacă mă va parasi, n-am cum să-l scot din suflet prea curând. Ne vedem prin curte, dar vorbim despre lucruri strict de casă. N-am mers la vrăjitoare. Nu cred în prostiile astea. Pot să stau și-n cap, dacă e scris să fim împreuna, o să fim, dacă nu, nu.”, a spus Cristina Spătar înainte de divorț.

Citește și: Cristina Spătar, surprinsă în timp ce se sărută cu un bărbat

Divorțul a fost inevitabil, cei doi s-au despărțit amiabil la notar. Chiar și despărțiti, Cristina, soțul și cei doi copii ai lor locuiesc în aceeași casă.

1 Comment

1 Comment

  1. artisstockstudio

    2016-12-07T19:14:58+02:00 at 19:14

    Cea mai frumoasa perioada a anului, merita cele mai frumoase accesorii decorative si lucrari de pictura si acuarela. Descoperiti-le pe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top