Connect with us
Cum a reacționat Smiley când a aflat ca Gina a acceptat să se mărite cu Scărlătescu!

Vedete

Cum a reacționat Smiley când a aflat ca Gina a acceptat să se mărite cu Scărlătescu!

Pe Smiley îl știm discret din fire când vine vorba despre viața sa amoroasă, întotdeauna păstrează o urmă de mister.

Finala show-ului culinar pe care îl prezintă, Gina Pistol, a fost una plină de surprize din toate punctele de vedere. Dar cea mai mare surpriză a fost atunci când Chef Cătălin Scărlătescu, a cerut-o pe blondină de soție. Dar și mai mare a fost mirarea, când Gina a spus ”Da” din toată inima, apoi a zâmbit când i s-a spus că va deveni soție de ”Chef”!

Doar oare Smiley ce părere are despre această ”căsătorie”? Se va împotrivi cântărețul acestei uniuni?

 “Nu știu cât vă surprinde anunțul”

Reacția lui a venit la scurt timp, chiar pe o rețea de socializare. “Nu știu cât vă surprinde anunțul”, apoi a continuat pe ideea că, anul acesta, va fi din nou antrenor la show-ul în care se regăsesc cele mai bune voci ale României. Am putea întelege din mesajul postat de el, că această cerere nu l-a afectat deloc, ba din contră la lăsat total indiferent.

Smiley și Gina ar avea o relație de aproape 1 an, dar încă nu au făcut niciun anunț oficial în acest sens, lăsându-ne doar să ne tragem singuri concluzile. Însă apropiații lor susțin că sunt foarte ferciți împreună și că relația lor este pe cât se poate de serioasă ca între doi oameni maturi. Cei doi vor să se bucure de relația lor departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor.

În sfârşit, împreună! Smiley şi Gina Pistol, la mare, de 1 mai

Gina Pistol (37 de ani) şi Smiley (34 de ani) formează de un an unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

Au fost văzuţi de multe ori împreună, ba plecând în vacanţă, în Thailanda, ba la concerte, însă nici unul nu vorbeşte pe şleau despre amorul lor.

Acum, cei doi au fost surprinşi de paparazzi la Mamaia, într-un club în care se relaxau în compania unor prieteni. Relatează cei de la medifax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top