Connect with us
Andreea Antonescu a vorbit despre o posibila reintregire a trupei Andre, alaturi de Andreea Balan.

Vedete

Cum arata acum Andreea Antonescu si ce spune despre revenirea trupei Andre

Andreea Balan si Andreea Antonescu au format trupa Andre, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale din Romania de la finalul anilor `90.

Andreea Balan si Andreea Antonescu au format trupa Andre, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale din Romania de la finalul anilor `90.

Trupa Andre s-a infiintat in 1998 si s-a destramat in anul 2001, din cauza neintelegerilor dintre cele doua cantarete. Andreea Balan si Andreea Antonescu au luat-o pe drumuri separate in cariera muzicala, insa s-a speculat de mai multe ori ca formatia de muzica dance s-ar putea reintregi.

Citeste si: VIDEO SEXY: Andreea Balan este imbracata sumar in noul videoclip si totusi poarta asta la ureche!

Andreea Antonescu a vorbit despre aceasta posibilitate.

„Eu si Andreea am discutat, de-a lungul timpului, sa refacem trupa Andre, insa asteptam o piesa foarte buna, care sa fie garantat hit. Pentru ca, daca vrem sa revenim, mai ales ca sunt insistente din partea multor oameni, vrem sa o facem in forta. Eu am reinregistrat si cantat in concerte vreo trei piese din repertoriul Andre. Ma impresioneaza pana la lacrimi ca publicul stie inca versurile. Andre s-a despartit, apoi tata a murit, am semnat contract cu Roton, Andreea a ramas la Cat Music, iar cand am vrut sa ne reunim, ne-am dat seama ca nu putem scoate un album, fiind la case de discuri diferite. Si chiar n-a mai fost scandal a doua oara. Eram despartite prin contracte”, a spus Andreea Antonescu pentru ziarulring.ro.

andreea antonescu

Cum arata Andreea Antonescu acum

andreea antonescu si sienna

Andreea Antonescu si fetita ei, Sienna

Andreea Antonescu este mama unei fetite in varsta de cinci ani si se afla de cativa ani intr-o relatie cu omul de afaceri Traian Spak.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top