Connect with us
Florin Piersic a fost urmarit de o prezenta inedita la Gala Premiilor Gopo de weekendul trecut. Este vorba de prima sa sotie, Tatiana Iekel.

Vedete

Cum arata acum prima sotie a lui Florin Piersic

Florin Piersic (80 de ani) a fost in centrul atentiei la Gala Premiilor Gopo. Actorul a primit premiul pentru intreaga cariera si a avut parte de o vizita speciala.

Florin Piersic a jucat in 55 de filme si peste 50 de piese de teatru, fiind recompensat pentru aceasta performanta la Gala Filmului Romanesc. Pe langa bogata sa activitate artistica, indragitul actor a avut si o viata personala tumultoasa. A fost casatorit de trei ori si are doi baieti.

La premiile decernate duminica seara, prima sotie a actorului, cea care este si mama lui Florin Piersic Jr., a fost prezenta pentru a asista la discursul savuros sustinut de cel care l-a jucat pe „Margelatu”.

Vezi si: Florin Piersic, mesaj pentru Dacian Ciolos de pe scena Teatrului National Bucuresti

Este vorba despre Tatiana Iekel (83 de ani), o fosta actrita de teatru, cu care Florin Piersic s-a casatorit in anul 1960. Casnicia celor doi a durat 14 ani si s-a incheiat cu un divort, dupa ce actrita l-a banuit ca ar fi avut mai multe escapade amoroase.

tatiana Iekel

Tatiana Iekel. foto:click.ro

Dupa mariajul cu Tatiana Iekel, actorul s-a casatorit cu actrita de origine maghiara Anna Szeles (in 1975), din casatoria lor rezultand cel de-al doilea fiu al actorului, Daniel. Cei doi au divortat in 1985, iar actrita s-a mutat in Ungaria cu fiul ei.

In prezent, Piersic este casatorit cu contabila Anna Torok.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top