Cum arata amanta secreta a lui Vladimir Putin FOTO

04.04.2016
Cum arata amanta secreta a lui Vladimir Putin FOTO

Presa tabloida din strainatate anunta ca Vladimir Putin ar fi facut o noua cucerire. Este vorba despre o tanara in varsta de 23 de ani, care ar fi amanta secreta a liderului de la Kremlin.

Alisa Kharcheva a fost finalista a concursului Miss Rusia, iar in urma cu doi ani aparea pe un calendar care era cadoul studentilor de la Universitatea din Moscova pentru Vladimir Putin (63 de ani), cu ocazia zilei sale de nastere.

Recent, tanara si-a cumparat un apartament intr-un cartier select din Moscova, iar cel implicat in achizitionarea imobilului este unul dintre apropiatii lui Vladimir Putin, fiind cel care a ajutat-o si pe campioana olimpica Alina Kabaeva (o alta presupusa iubita a presedintelui rus), dar si pe rudele acesteia.

alisa kharcheva 1
Alisa Kharcheva
alisa kharcheva 2
Alisa Kharcheva 2

De asemenea, Alisa i-a trimis in anul 2012 lui Putin drept cadou o pisica neagra. Tanara a publicat pe blog un articol in care il lauda pe presedintele Rusiei, considerandu-l un barbat puternic si un lider perfect.

Viata personala a lui Putin este un subiect foarte speculat de presa de scandal. Iubita acestuia ar fi Wendi Deng (47 de ani), o prospera femeie de afaceri, fosta nevasta a magnatului media Rupert Murdoch (85 de ani). Cei doi ar avea o relatie din anul 2014.