Connect with us
Cum arată astăzi Christina Aguilera

Vedete

Cum arată astăzi Christina Aguilera. Este considerată una dintre cele mai frumoase vedete

Christina Aguilera este una dintre cele mai populare vedete internaționale. De mai bine de 20 de ani, artista a reușit să impresioneze prin calitățile vocale, dar și prin frumsețe. Cândva super senzuală, astăzi arată puțin mai plinuță dar la fel de frumoasă.

În mai multe rânduri, Aguilera a explicat că este important pentru o femeie să se accepte așa cum este. Drept dovadă, se afișează în ținute super sexy, chiar și cu câteva kilograme în plus.

Christina Aguilera, mai împlinită ca niciodată

Deși ani de zile a avut o siluetă impecabilă, astăzi mărturisește că a trecut prin clipe foarte grele, din cauza presiunii publice. Ajunsă la împlinire cu propriul său corp, Christina Aguilera a mărturisit că acum se concentrează pe lucruri ma importante decât felul în care arată.

”M-am confruntat adesea cu anxietățile mele și cu faptul că sunt foarte critică cu mine.

Dar nu am încetat niciodată să caut noi modalități de a mă împinge de la spate, fără să neglijez faptul că trebuie să mă protejez. Nu țin o dietă, depăsiți acest lucru. Fiecare dintre noi este individual și oamenii te judecă pe baza diferențelor, pe ceea ce te face unic”, a mărturisit recent artista.

Într-un interviu pentru L’Officiel Italia, Christina Aguilera a explicat că este sănătos să te accepți așa cum ești și că recomandă asta tuturor femeilor.

”Adevărata frumusețe pentru mine este capacitatea de a te cunoaște și a proteja când ești într-o lumină nefavorabilă. Nu întotdeauna drăguță, departe de a fi perfectă, dar pură. Fii bun cu tine. Pășim cu toții pe drumul cunoașterii interioare, este munca noastră ca ființe umane și fiecare urmează o cale diferită, așa că nu are sens să facem comparații.

Mergi pe calea voastră. Dacă pierzi timp uitându-te peste umăr la ce fac ceilalți, o s-o pierzi din vedere. Este cel mai bun sfat pe care mi l-am dat vreodată”, spunea cântăreața.

Cum arată, de fapt, Christina Aguilera. Fotografii surprinse la piscină

Drept dovadă că își acceptă trupul așa cum este, Christina Aguilera a fost fotografiată într-un costum de baie negru și ochelari de soare mari, la piscină. Deși nu are trupul perfect, a decis că se poate relaxa și juca cu cei mici, fără a fi preocupată de cum arată.

Christina Aguilera este o cântăreaţa din America ce are o voce inconfundabilă. Ani de zile a umplut stadioane până la refuz și a câştigat numeroase premii Grammy. Povestea ei de viață poate da naștere unui film: crescut în mijlocul scandalurilor dintre părinţii săi, şi-a văzut mama snopită în bătaie şi a fost, la rândul ei, sacul de box al tatălui. Şi-a căutat refugiul în muzică, ascultând Etta James, Ella Fitzgerald şi Nina Simone.

Încă de mic copil a început să apară la diverse concursuri televizate. Christina a trimis un demo companiei Disney, pentru a cânta în Mulan. În momentul în care a ascultat înregistrarea, producătorul Ron Fair i-a oferit tinerei de nici 18 ani un contract cu casa de discuri RCA Records. De acolo a început o carieră de mare succes, fiind și astăzi una dintre cele mai iubite artiste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top