Cum arăta Delia la începutul carierei. Cât de mult a evoluat artista

19.10.2020
Cum arăta Delia la începutul carierei. Cât de mult a evoluat artista

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața se bucură de un mare succes, piesele sale răsunând la cele mai mari posturi de radio din țară, dar și din afară, ocupând chiar și primele locuri în trendingul de pe YouTube. Delia are o carieră remarcabilă și a evoluat enorm de când trupa N&D s-a destrămat. La fel de mult a evoluat și din punct de vedere fizic, iar schimbările sunt evidente, iar vedeta susține că nu a apelat deloc la medicul estetician.

Delia Matache înainte de marele succes

Delia Matache este una dintre cele mai mari artiste din România. Celebra cântăreață a renunţat la trupă şi a început o carieră solo, care a ajuns la un nivel impresionant. Delia este foarte apreciată atât de români, cât și de cei de peste hotare, încântă cu aparițiile ei extravagante și ținute inedite și scoate piese care se bucură de mare succes.

Delia și-a început cariera în urmă cu aproximativ 20 de ani și a avut parte de o evoluție uimitoare, mai ales în ceea ce privește înfățișarea și stilul vestimentar. De atunci, artista a avut parte de concerte, apariții la radio și multe proiecte importante în care a fost implicată și care au participat la dezvoltarea ei. Când a intrat în showbiz, Delia era doar o puștoaică, ale căror piese au intrat în atenția publicului. Stilul ei vestimentar nu era la fel de extravagant. Între timp, Delia s-a maturizat, probabil că a apelat și la ajutorul stilistului și imaginea ei este una impecabilă.

Delia este foarte mândră de aspectul ei fizic, deși a ajuns la o vârstă remarcabilă și mulți se gândesc că a apelat la ajutorul medicului estetician. Artista a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice și că preferă să rămână așa cum a lăsat-o Dumnezeu, să se diferențieze de ceilalți prin simplul fapt că nu face nimic pentru a-și schimba aspectul fizic. În plus, nu este deloc complexată de modul în care arată și nu crede că are nevoie de îmbunătățiri.

 „Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic.”, a declarat Delia

Articolul continua dupa publicitate