Connect with us
Cum arată fiica lui Aurelian Preda. Regretatul artist cânta împreună cu fiica sa de 17 ani

Vedete

Cum arată fiica lui Aurelian Preda. Regretatul artist cânta împreună cu fiica sa de 17 ani

Interpretul de muzică populară a murit, ieri, la vârsta de doar 47 de ani. Cântărețul a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins la o clinică din Viena. În urma sa au rămas trei copii și o soție, care sunt dărâmați de durere.

Anamaria Rosa, fiica rtistului în vârstă de 17 ani, i-a călcat tatălui pe urme și cântă muzică populară. De altfel, cei doi au interpretat mai multe cântece împreună.

Într-un interviu acordat pentru taifasuri.ro, Aurelian Preda a vorbit despre viața de familie, despre boala care l-a măcinat, dar și care era cea mai mare frică a sa.

fiica-lui-aurelian-preda

Aurelian Preda: „Nu mi-e frică de glorie, ci doar de Dumnezeu”

„Regret că am întrerupt o perioadă cântecul, din cauza problemelor personale şi familiale, însă revenirea a fost în forţă, pe măsură. Nu mi-e frică de glorie, de succes, ci doar de Dumnezeu, pentru că nu trebuie să mă judece lumea, ci doar El, Dumnezeu.”, declara Aurelian Preda.

Aurelian Preda a vorbit și despre boală și era plin de speranță că va ieși învingător.

„În primul rând familia, dar în afară de aceasta sunt mândru că am pornit pe un drum al spiritualităţii, m-am apropiat de Dumnezeu şi de boală. E foarte important să înveţi să te cerţi cu ea în oglindă, ca să nu te înfrângă. Deci autosugestia e esenţială.

Sufăr de anevrism cerebral. Am fost operat de câteva ori, dar e o afecţiune dificilă… Alerg zilnic pentru oxigenare, trebuie să mă îngrijesc mult, să evit supărările şi stresul, de aceea în ultima vreme singurele mele preocupări au fost serviciul şi familia, în rest nu prea am ieşit pe nicăieri.”, a mai povestit interpretul.

Cât despre soția sa, artistul avea cuvinte alese. Cei doi au fost colegi de școală și erau împreună de mai bine de 20 de ani.

„Marinela e partea feminină din viaţa mea care mă suportă de 20 de ani şi căreia îi mulţumesc că mi-a fost aproape la bine şi la rău. O consider un trimis al lui Dumnezeu, în faţa căruia am jurat credinţă la bine şi la rău. În plus, o altă prezenţă feminină minunată din viaţa mea e mama.”, a spus artistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top