Connect with us
Cum arată fosta iubită a lui Speak. Pe ea a lăsat-o pentru Adelina Pestrițu

Vedete

Cum arată fosta iubită a lui Speak. Pe ea a lăsat-o pentru Adelina Pestrițu

Speak și Adelina Pestițu au format unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au iubit mai bine de doi ani și nimeni nu se aștepta că ei să se despartă tocmai când lucrurile păreau a fi mai mult decât în regulă.

Însă, puțini știu că Speak s-a îndrăgostit iremediabil de Adelina Pestrițu, pentru care și-a părăsit iubita de la acea vreme. El avea o relație de mai bine de patru ani cu Adriana Marinescu, de meserie dansatoare. Alex Velea a fost primul care a vorbit despre relația dintre Speak și dansatoare.

„E o adevarată telenovelă în trupa mea! DJ-ul meu, Speak, este în mare iubire cu o dansatoare de la Fly Project”, declara Alex Velea în 2010.

Sursa: wowbiz.ro

Sursa: wowbiz.ro

Fosta iubită a lui Speak locuiește acum peste Ocean. Adriana s-a cuplat cu un actor de la Hollywood, Edi Gathegi, care a jucat în Twilight sau X-Men. Cei doi apar împreuna și în cel mai nou clip Fly Project feat Andra, „Butterfly”.

Sursa: wowbiz.ro

Sursa: wowbiz.ro

Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, a dezvăluit că el și soția sa le vor fi nași Adrianei și logodnicului ei, Edi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top