Connect with us

Vedete

Cum arăta Mark Zuckerberg înainte de a deveni faimos. Lucra într-o cameră de cămin

Mark Zuckerberg a devenit unul dintre co-fondatorii Facebook când era încă un adolescent, iar în prezent este CEO al companiei.

Mark Zuckerberg s-a născut pe 14 mai 1984, în White Plains, New York. A devenit cunoscut în întreaga lume după ce a pus bazele site-ului de socializare Facebook din camera lui de cămin.

A plecat de la Harvard după ultimul an de studiu pentru a se concentra pe proiectul său, site-ul de socializare, care a crescut la mai mult de 250 de milioane de oameni, ceea ce face Zuckerberg un miliardar.

mark-1

Într-o cameră de cămin, în februarie 2004, când Zuckerberg avea 19 ani, la Harvard, a construit un serviciu Web, TheFacebook.Com, descris ca „o reţea de legătură între studenţi”.

mark-2

Cu ajutorul colegului de cameră Dustin Moskovitz, Mark a reuşit să răspândească noua idee şi către universităţi ca Yale, New York, Stanford sau Columbia.

mark-3

Foştii colegi, dintre care unii i-au devenit angajaţi, şi-l amintesc ca pe un om care inspira şi în care aveau încredere.

mark-4

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat că poartă acelaşi gen de tricou gri în fiecare zi pentru că vrea să îşi simplifice viaţa și să nu-și risipească energia pe alegerea hainelor.

mark-5

Mark Zuckerberg, cofondatorul şi directorul general al Facebook, s-a căsătorit cu iubita lui, Priscilla Chan, în 2012, într-o ceremonie care a avut loc la domiciliul său din Palo Alto, California.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top