Connect with us
Prima iubire a lui Ion Tiriac si mama fiului sau, Ion Ion, este Mikkette von Issenberg, un fost fotomodel celebru al anilor 70.

Vedete

Cum arata Mikette von Issenberg, prima iubire a lui Ion Tiriac FOTO

Mikette von Issenberg s-a cunoscut cu Ion Tiriac in anul 1974. El era component al echipei Romaniei de Cupa Davis, iar ea era un fotomodel renumit, Mikette locuia la Los Angeles, iar tenismenul o suna zilnic de la Bucuresti. De dragul acestuia, ea a invatat limba romana, iar in anul 1976 era la Bucuresti, insarcinata cu copilul lor, Ion Alexandru Tiriac (Ion Ion), nascut pe 22 septembrie.

tiriac si mikkete

Tiriac si Mikkette

mikkete von issenberg

Dupa ce fiul lor s-a nascut, relatia s-a destramat. Frumoasa blonda nu dorea sa ramana in Romania comunista, in ciuda insistentelor lui Ion Tiriac. Mikette von Issenberg s-a intors in Statele Unite ale Americii, iar Ion Ion a ramas in grija Rodicai, sora tenismenului, in primii ani ai vietii.  Ulterior, fotomodelul s-a ocupat de studiile lui Tiriac Jr. in SUA.

mikkete von issenberg

mikkette si pisica

Potrvit presei mondene, prima iubire a lui Ion Tiriac are o avere frumusica si s-a implicat in mai multe proiecte umanitare de-a lungul anilor. Ea a colaborat cu Dalai Lama si cu Maica Teresa si a lucrat si cu guvernul francez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top