Connect with us

Vedete

Cum au petrecut vedetele Valentine’s Day

Vedetele din Romania s-au intrecut in surprize romantice de „Valentine’s Day”. Iata cum au petrecut Mihaela Radulescu, Andreea Banica sau Razvan Simion de Ziua Indragostitilor.

„Valentine’s day”, sarbatoarea universala imprumutata si de romani, este ocazia perfecta a indragostitiilor de a-si face cadouri si a petrece clipe romantice. Iata cum au petrecut vedetele din Romania sarbatoarea iubirii libere, asa cum a fost numita ziua de 14 februarie de catre sustinatorii acestei sarbatori importate.

Mihaela Radulescu
Jurata de la „Romanii au talent” a ales sa petreaca Ziua Indragostitilor alaturi de fiul ei.
„O fi Valentine’s Day, dar iubirea de mama bate toate sarbatorile si se manifesta si prin … sport facut impreuna. Deci, votez cu iubirea care nu vrea flori si nimicuri, ci timp petrecut impreuna, in orice zi, in orice imprejurare sanatoasa, motivanta si cu aer proaspat !”- a scris Mihaela pe contul sau de socializare.

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu

Andreea Banica
De „Valentine’s Day”, Andreea Banica si sotul sau, Lucian, au ales sa se iubeasca in capitala Italiei, Roma.
Eu v-am zis ca am intalnire„, a scris Andreea Banica in dreptul pozei postate pe contul sau de facebook.

Lucian si Andreea Banica

Lucian si Andreea Banica

Diana Munteanu
Fosta VJ-ita de Mtv s-a impacat cu iubitul mai tanar cu 12 ani si au plecat impreuna intr-o vacanta la munte, in Bulgaria. Dupa divortul de anul trecut de Claudiu Niculescu, Diana pare sa-si fi gasit linistea in bratele unui tanar de 25 de ani. Cei doi au ales sa petreaca „Ziua indragostitilor” pe o partie din Bulgaria, alaturi de familia tanarului.

Diana Munteanu

Diana Munteanu

Carmen Negoita
Carmen Negoita, fosta sotie a lui Ionut Negoita, a ales o abordare originala de Valentine’s Day. Nu a postat o poza cu o masa plina de bunatati si lumanari romantice sau un pat plin de inimimioare, ci o fotografie cu ea …goala.
„Poate ar fi timpul sa ne dezbracam de temeri, de angoase, de sentimentele egoiste si sa intelegem ca iubirea impartasita prin toate metodele posibile inseamna de fapt sa traiesti” – a postat Carmen Negoita pe blogul ei.

Carmen Negoita

Carmen Negoita



Lidia Buble

Cantareata a inceput „Ziua indragostitilor” cu o surpriza romantica. Razvan Simion, de la Neata, i-a lasat iubitei sale un cosulet plin cu flori, in pat. „Wwwaaaaaauuuuu! La asta chiar nu m-am asteptat!!!” – a scris Lidia in dreptul fotografiei cu cosuletul, asezat pe un asternut alb.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top