Connect with us
Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de la începutul acestui an, iar acum încep să iasă la iveală detalii din viața lor personală.

Vedete

Cum se comportă Liviu Vârciu cu Anda Călin, cea care îi va dărui un copil

Relația dintre Liviu Vârciu și Anda Călin surprins pe toată lumea. Realizatorul TV a încercat să ascundă povestea de dragoste dintre el și fosta iubită a lui Denis Alibec, dar totul a ieșit la iveală în momentul în care aceasta a rămas gravidă, iar vestea a ajuns în presa tabloidă.

Acum, încep să apară tot mai multe detalii din relația lor. Aurelian Temișan, bun prieten cu Vârciu, a dezvăluit cum se comportă acesta cu iubita sa.

„El cu Anda este de o fineţe… Când vorbeşte cu Anda e la fel de obraznic în exprimare, dar o ocroteşte. Era foarte bine şi îl ascultă. E de o blândeţe fata. Nu că nu iese din cuvântul lui, îl ascultă când vorbeşte. Ea e cuminte, jovială. El dacă vrea să dea muzica tare, ea nu zice nimic”, a declarat juratul de la „Te cunosc de undeva” la Antena Stars.

Întrebat dacă este posibil ca Liviu să o ia de nevastă pe Anda, Temișan a răspuns: „Puţin şantajat, eu cred că ar putea să se căsătorească”.

Conform informațiilor din presa mondenă, Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de la începutul anului 2017.

Citește și: Senzațional! Cum a lăsat-o Liviu Vârciu gravidă pe Anda!

Citește și: Cine este Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top