Connect with us
Cum se descurcă Simonei Secrier după moartea lui Mihai Constantinescu: “Sunt ca un nou-născut”

Vedete

Cum se descurcă Simona Secrier după moartea lui Mihai Constantinescu: “Sunt ca un nou-născut”

Moartea lui Mihai Constantinescu a îndurerat p națiune întreagă, însă cea care a simțit durerea supremă a fost cu siguranță iubirea vieții sale, Simona Secrier. Femeia i-a stat alături în cea mai grea și dureroasă perioadă din viață, iar când Mihai s-a stins o parte din ea a plecat cu el. Acum, la câteva luni bune de la maortea artistului, Simona Secrier vorbește despre felul în care se desfășoară viața ei.

Cum se descurcă Simona Secrier după moartea lui Mihai Constantinescu: “Sunt ca un nou-născut”

Simona Secrier a fpcut dezvăluiri emoționante în direct la Antena Strs. Ea a vorbit despre viața ei de după moartea celui pe care l-a iubit enorm. „Acum încerc să fac primii paşii din nou”, a spus înlăcrimată Simona Secrier.

Fiind întrebată despre cei care i-au stat alături în acea perioadă atât de dificilă, Simona Secrier a ales să răspundă cu eleganță: „Nu am ce să iert. Aşa sunt oamenii. Unii empatizează cu tine, dar de la distanţă pentru că nu vor să îti fie foarte aproape. Oricum eu le mulţumesc prietenilor buni care sunt în continuare lângă mine şi mă ajută”, a spus Simona.

Ea a mai precizat că l-a visat pe Mihai Constantinescu, de când artistul a plecat dintre noi. L-am visat cântând, dar nu l-am văzut. Cânta piesa „Avem nevoie de puţină dragoste în plus” şi după aceea l-am văzut când s-a înclinat, cum mi-a mulţumit, aşa am tradus eu”, a mai spus Simona Secrier.

Totodată, a explicat și de ce nu s-au putut face mai multe pentru artist, atât timp cțt a stat în comă. „Medicii au făcut tot ce au putut. Mihai nu era transportabil şi clar nu puteam face mai mult. Mihai era în comă. Deschidea ochii, căsca, se mai întindea, era hrănit artificial, dar era într-o comă vegetativa”, a mai spus văduva lui Mihai Constantinescu.

Citește și: Andreea Antonescu, probleme cu poliția după scandalul cu 112. Ce o așteaptă pe solistă

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top