Connect with us
Cum se simt Andra și Cătălin Măruță după ce au aflat că au Covid

Vedete

Cum se simt Andra și Cătălin Măruță după ce au aflat că au Covid

Andra și Cătălin Măruță au fost diagnosticați cu Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de prezentator, care a dat detalii despre starea lor de sănătate și despre ce planuri au pentru următoarele zile în care vor fi în izolare la domiciliu. Emisiunea sa va continua să fie difuzată, însă Cătălin va lipsi din platou. Producătorii vor căuta cele mai inedite momente pentru a-i surprinde pe telespectatori în aceste 14 zile.

Andra și Cătălin Măruță au Covid. Cei doi se pregătesc să petreacă timp de calitate alături de copii

Din fericire cei doi se simt bine și se pare că nu au simptome grave. Ei se bucură că vor putea petrece timp de calitate împreună, ca familie, mai ales că cei doi copii ai lor au vacanță în săptămâna care urmează. Măruță a dat detalii și despre cum va decurge emsiunea sa atât timp cât va lipsi din platou. Se pare că telespectatorii vor avea parte în continuare de surprize chiar și în aceste condiții.

Măruță a postat pe Instagram un mesaj pentru toți fanii săi și i-a anunțat pe aceștia că atât el cât și toată familia se simt bine și nu prezintă simptome îngrijorătoare.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă.

Emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a mărturisit Cătălin Măruță în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top