Connect with us
Cum se simte Andra Măruță. Coronavirusul i-a afectat și vocea

Vedete

Cum se simte Andra Măruță. Coronavirusul i-a afectat și vocea

Andra și restul familiei trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Coronavirusul continuă să reprezinte un pericol extrem de mare și se pare că a lovit și familia Măruță, de la mic la mare. Toți membrii se află în izolare la domiciliu și se recuperează, însă Andra este cea mai afectată dintre toți.

Andra Măruță are dureri de gât

Andra, Măruță și cei doi copii ai lor au coronavirus. Inițial, David nu a fost confirmat pozitiv, dar mai târziu s-a dovedit că și el a contractat virusul. De atunci, ei stau în izolare la domiciliu și așteaptă să se vindece, pentru a reveni la vechile lor activități.

Andra este cea mai afectată dintre toți. Celebra artistă este foarte activă în mediul online și îi ține la curent pe fanii ei. Ea le comunică orice noutate și se asigură că aceștia știu ce se întâmplă cu ea. Astfel, ea le-a mărturisit că, în acest moment, îi lipsește foarte mult muzica. Ea nu poate cânta pentru că nu are voie să facă efort în acest sens, așa că preferă să cânte doar în gând.

Marți, ea a profitat de vremea bună de afară și a ieșit pe terasă pentru a se relaxa și a lua o gură de aer. Spre deosebire de celelalte zile, vedeta a declarat că se simte mai bine și este într-o formă mai bună și este nerăbdătoare să revină la viața normală.

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal’, a transmis Andra într-un InstaStory.

În urmă cu câteva zile, ea a mărturisit că a avut o stare foarte rea, pentru că s-a confruntat cu dureri musculare și a tușit foarte tare, încât a început să aibă dureri de gât. Astfel, vocea i-a fost afectată temporar. Tot în acea zi și-a pierdut și gustul și mirosul.

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine’, povestea Andra pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top