Connect with us
Cum se simte Ion Dichiseanu. Fiica lui face declarații importante

Vedete

Cum se simte Ion Dichiseanu. Fiica lui face declarații importante

Ion Dichiseanu a ajuns la o vârstă venerabilă, iar problemele de sănătate nu ezită să apară. La finalul anului trecut, actorul s-a aflat într-o situație extrem de dificilă, din cauza unei pneumonii severe, iar medicii au fost foarte rezervați în ceea ce privește recuperarea. Fiica lui a explicat exact cum se simte marele actor și cum a evoluat de la nefericitul eveniment.

Ion Dichiseanu se află sub supravegherea medicilor

Ion Dichiseanu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a făcut o pneumonie severă. Inițial, a chemat ambulanța și a refuzat să meargă la spital, însă starea lui s-a agravat. La 87 de ani, actorul suferă de insuficiență renală și respiratorie, iar pneumonia a înrăutățit lucrurile.

Primele ore de internare au fost critice și chiar a fost la un pas de moarte, pentru că starea lui era foarte gravă. A fost intubat, maestrul având o saturație mică a oxigenului în sânge. Din fericire, testul de covid-1 a fost negativ, deoarece situația ar fi fost și mai gravă. Ca prin minune, starea lui de sănătate s-a ameliorat și a fost externat de Sfântul Ion.

Fiica lui a explicat acum că marele actor se simte acum bine și se află sub atenta supraveghere a medicilor, dar și a familiei. Având în vedere că a avut parte de mai multe episoade critice, starea lui a fost una severă și sensibilă, motiv pentru care trebuie să fie atent supravegheat în continuare.

„Este bine, este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară având în vedere episoadele prin care a trecut și totul este spre binele lui”, a declarat fiica lui Ion Dichiseanu.

Imediat după revenire, actorul a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au fost alături și au avut gânduri bune pentru el. A comunicat că se simte bine și că le este recunoscător medicilor care au făcut minuni pentru el.

Ioan Dichiseanu are o relație specială cu tatăl ei

Ioana Dichiseanu are o relație specială cu tatăl ei, marele actor Ion Dichiseanu și simte că sunt una și aceeași persoană din toate punctele de vedere. Fiica actorului de consideră binecuvântată că a avut asemenea părinți, care o înțeleg mereu și știu ce probleme are fără ca măcar să le vorbească.

„Între mine și tata este o relație specială, de prietenie, suntem câte o jumătate de inimoară, bucățică din el sunt. Dar amândoi sunt pentru mine sfătuitori. Mă consider binecuvântataă de Dumnezeu pentru relația pe care o am cu părinții, mai ales pentru profunzimea relației pe care o am cu tata.

De multe ori, chiar dacă nu spun ceva, el înțelege de ce am nevoie și ce simt și e valabil și invers. Asta pentru că petrecem foarte mult timp unul lângă celălalt, ne bucurăm de momentele frumoase împreună. Timpul trece foarte repede atunci când ești lângă oamenii pe care îi iubești”, a mărturisit Ioana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top