Cum se simte Teo Trandafir după accidentul rutier de joi

22.05.2020
Cum se simte Teo Trandafir după accidentul rutier de joi

Teo Trandafir a suferit joi un accident rutier care s-a lăsat fară victime. Atât ea cât și șoferul său se simt bine și nu a fost necesară intervenția medicilor. Șoferul care a lovit mașina lui Teo este acum cercetat de poliție.

Teo Trandafir implicată într-un accident rutier

După emisiunea sa Teo show, Teo Trandafir se deplasa spre casă când brusc a fost lovită de un șofer neatent. Nimeni din cei implicați în accidentul rutier nu au suferit răni, ci doar pagube materiale la mașinile pe care le conduceau.

Sperietura a fostimensă, mai ales că Teo are o groază de mersul cu mașina și tocmai de aceea preferă, ca pe cursele lungi, să aleagă de fiecare dată avionul.

Vedeta deține carnet de șofer de ani de zile, însă a declarat în repetate rânduri, Teo nu conduce și preferă să folosească un șofer profesionist, iar când nu are cine să conducă mașina merge cu taxi-ul.

Maia Trandafir a împlinit 16 ani

Maia Trandafir, fiica lui Teo, a împlinit pe 9 mai 2020, 16 ani, iar de petrecere s-au bucurat doar ea și mama ei, având în vedere că ne aflam la acel moment în starea de urgență. După ce restricțiile vor fi ridicate, probabil că fiica vedetei Kanal D, va petrece alături de prieteni și cei dragi.

Maia s-a transformat într-o mare domnișoară, extrem de activă pe rețelele de socializare. De asemenea ea este și un elev studios, la Cambrigde School, unde Teo i-a „asigurat” viitorul.

Vedeta speră ca Maia să aleagă o facultate care să-i placă și să se orienteze spre ce și-ar dori ea. Recent Maia Trandafir a declarat că i-ar plăcea să fie arhitect și nu să devină vedetă de televiziune precum mama sa.

Teo Trandafir a aniversat în 2020 30 de ani de carieră de succes în televiziune și radio.