Connect with us
A cunoscut faima peste hotare! Românca a apărut în clipurile lui David Guetta, Pitbull, Avicii şi joacă în filme cu actori celebri

Vedete

A cunoscut faima peste hotare! Românca a apărut în clipurile lui David Guetta, Pitbull, Avicii şi joacă în filme cu actori celebri

A lucrat până acum cu artiști de top precum Corina, Inna, Alexandra Stan și Loredana Groza, însă s-a hotărât să-și încerce norocul și peste hotare. Și a reușit! Acum, în CV-ul său, intră colaborări cu David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Ozomatli, Soulja Boy, Alex Adair, etc.

Dansul, teatrul, filmul, scena – pasiunea pentru expresia artistică cu care s-a născut creşte din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Nu faima o interesează, ci posibilitatea de a da curaj prin voce şi miscare celor cărora le este frică să se afirme. „Nimic nu te ține înapoi decât propria ta conștiință”, spune Elena Ghenoiu, o cunoscută dansatoare din România care pe zi ce trece cucerește America.

De-a lungul carierei în România a avut şanşa să lucreze cu artişti de top precum Corina, Alex Velea, Smiley, Inna, Alexandra Stan, Fly Project, DeepCentral, Stefan Bănică, Loredana Groza, Andra, Tom Boxer, Andreea Bănică, Lora, Voxis, Deep Side Deejays, 3 Sud Est. De 3 ani, Elena a renunțat la cariera de succes de dansatoare şi a ales să plece în America pentru a începe o noua etapă în viața ei.

„Mi-am început cariera şi accentuez “mi-am”, pentru că eu am fost cea care “şi-a luat destinul în propriile mâini”. Eram la un bal al bobocilor, în clasa a 9-a, deşi foarte emoționată şi entuziasmată nu am ezitat să adresez o simplă întrebare trupei care tocmai îşi incheiase concertul: “Aveți nevoie de dansatoare?”, răspunsul a venit imediat “Da, chiar am fi interesați. Prezentați-ne o coregrafie şi ne vom decide”.

Nu îmi venea să cred că au fost receptivi, ca urmare prietena mea cea mai bună, Mellina, aka regina youtubului acum şi cu mine am coregrafiat 2 piese. Astfel a început colaborarea de succes cu băieții de la “Alb Negru” care a reprezentat rampa mea de lansare în industria artistică. Această experiență a fost urmată de 3 ani petrecuți în trupa Morandi, o perioadă prolifică din cariera mea presărată cu premii muzicale şi sute de concerte în România şi Europa”, îşi începe talentata româncă povestea.

„În 2010 am fost acceptată la Broadway Dance Center în NYC. Experiențele acumulate în această şcoală de renume internațional m-au ajutat să trec la un nou nivel în cariera mea – televiziunea, astfel mi-am împlinit un vis mult râvnit. Am devenit membru al trupei de dans “Dansez pentru tine”, care mi-a deschis o mulțime de oportunități noi”, povestește Elena.

Deşi se bucura de succes în România şi era foarte apreciată în rândul artiștilor de top, Elena Ghenoiu a luat o decizie radicală în 2014. Atunci, talentata româncă a decis să renunțe la cariera de dansatoare din România şi a plecat în America pentru a-şi îndeplini un alt vis: de a deveni o actriță celebră!

„Pasiunea pentru teatru m-a propulsat să-mi îndeplinesc un alt vis: scena Teatrului National. Succesul musicalului mult cunoscut “Maria de Buenos Aires” mi-a oferit încrederea de a aspira spre industria filmului, acesta devenind factorul principal în decizia de a mă muta în Statele Unite ale Americii. O decizie riscantă, dar care a meritat toate eforturile. Doar cu un bagaj şi un bilet la concertul trupelor mele preferat The script şi One Republic mi-am luat inima în dinți şi m-am mutat în Los Angeles în anul 2014.

Lăsând în urmă familia, prietenii şi cariera dobândită prin mulți ani de muncă am venit pregătită să o iau de la capăt şi să deschid un nou capitol din povestea vieții mele într-un loc total necunoscut mie. După multe luni de incertitudine efortul meu a fost răsplătit cu o viza O1 pentru abilități extraordinare în arte. Trebuie să recunosc că procesul a fost extrem de solicitant. Între timp m-am înscris la cursurile de actorie ale Ivanei Chubbuck şi Sal Landi. Doi profesori de la care am foarte multe de învățat, care mi-au întărit pasiunea pentru actorie. Deşi am ştiut că va trebui să o iau de la zero şi m-am pregătit moral să înfrunt obstacolele, am trecut printr-un proces lung de adaptare, a trebuit să îmi schimb stilul de viață, să învăț o cultura nouă.

Orice început într-o țară străină este greu, dar mi-am impus că orice greutate care apare să o privesc pozitiv, să găsesc soluția şi să merg mai departe. În iunie se fac doar 3 ani de cand sunt în LA…. cunoștințele acumulate şi experiențele noi pe care le-am avut îmi dau însă impresia că au trecut 10 ani. Da, este țara tuturor posibilităților cu un sistem care deşi nu este perfect încearcă să fie cât mai meritocratic. Trebuie să muncești mult dacă vrei să “make it happen“. Odată cu obținerea vizei am început să merg la audiții.

Primul meu contract a fost cu compania Kenzo, am filmat o reclama pentru o noua colecție de parfumuri. Campanie ce a fost promovată în toată lumea. (http://en.vogue.fr). Următorul proiect pe care l-am semnat a fost pentru James Bond Mobile Game. Am jucat rolul de spion, un personaj al jocului, Carmen Zapata http://jamesbond.wikia.com/wiki/Carmen_Zapata. Am lucrat cu New Balance la show-ul de prezentare a noilor colecții 2016 -17-18″, ne-a mai povestit Elena.

Elena Ghenoiu, despre cum a cunoscut faima peste hotare

Elena Ghenoiu a colaborat cu mulți artişti de renume din industria muzicală internațională, precum David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Ozomatli, Soulja Boy, Alex Adair, The Magician, dar cea mai de impact colaborare a fost pentru filmul „Untogheter” care va avea premiera anul acesta.

„Sa lucrez cot la cot cu actori pe care ii apreciez, admir si urmaresc de atata timp la tv precum Ben Mendalson (Star Wars-Rogue 1, Batman-The Dark Knight Rises, Bloodline, Missisippi Grind), Jamie Dornana(Fifty Shades Of Grey, Marie Antoinette), Jenifer Gray(Dirty Dancing), Billy Crystal(When Harry Met Sally) pentru mine a fost un sentiment feeric pe care il voi avea in suflet mult timp de acum inainte. Participarea in acest proiect mi-a dat avant si incredere, mi-a aratat ca se poate si ca inca o data depinde doare de mine sa imi fac visele realitate.

Momentan lucrez la un superhero film, am un rol principal si sunt foarte entuziasmata de acest proiect. Nu va pot da detalii inca, dar va fi un film de actiune ce va va tine cu sufletele la gura si imediat ce voi avea permisiunea de a dezvalui mai multe detalii veti fi primii sa aflati.”, ne-a mai dezvăluit talentata româncă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top