Connect with us
Cuplu neaşteptat în showbiz-ul românesc. Cum au fost surprinşi cei doi prezentatori

Vedete

Cuplu neaşteptat în showbiz-ul românesc. Cum au fost surprinşi cei doi prezentatori

Un nou cuplu în showbiz-ul românesc. Doi prezentatori de televiziune ies împreună de câteva luni, dar și-au ținut ascunsă relația până acum.

Despre cine este vorba şi în ce ipostaze au fost surprinşi cei doi.

Cei doi s-au dat de gol și pe conturile lor de Facebook. Aceștia au postat imagini cu peisaje pitorești din același loc.

Albertina Ionescu (TVR) și Valentin Butnaru (prezentator Antena 1) au fost suprinși într-o escapadă romantică, la munte. Albertina Ionescu a mai fost căsătorită cu Ștefan Lungu, cel care i-a devenit ulterior soț Ancăi Lungu, de la Antena 1.

Anca Lungu urmează să se căsătorească cu un milionar grec

Anul trecut, însă, jurnalistul și consilierul politic Ștefan Lungu a divorțat și de Anca. Momentan, acesta este într-o relație cu o altă jurnalistă, Irina Sauca, fostă prezentatoare Antena 3.

Între timp și Anca Lungu și-a refăcut viața. Potrivit presei tabloide, ea urmează să se căsătorească cu un milionar grec. De altfel, aceasta și-a și dat demisia de la Antena 1 și urmează să se mute în țara noului iubit.

Citeşte şi La aproape trei ani de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a făcut anunțul: “Având în vedere…

Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu, au avut o relație tumultoasă. Cele două s-au certat în mai multe rânduri, dar după moartea Mărioarei, Oana a revenit la sentimente mai bune în legătură cu aceasta.

Marioara Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015, după ce trupul său a fost măcinat de mai multe boli. Ea suferea de insuficienţă renală cronică, afecțiune care i-a adus sfârșitul în cele din urmă.

La aproape trei ani de la moartea Mărioarei, Oana Zăvoranu a anunțat o decizie curioasă

Ea dorește să apeleze la spiritism, pentru a lua legătura cu mama ei decedată. Oana a explicat și motivele:

Aş fi foarte curioasă şi emoţionată să ştiu cum mă vede mama mea acum, având în vedere omul care sunt acum, cum vă vede tatăl meu…

Aş vrea să ştiu dacă mamei mele îi pare rău că lucrurile s-au întâmplat cum s-au întâmplat. (….) Sunt foarte curioasă”, a dezvăluit Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “XNS”.

Oana Zăvoranu a mărturisit ce face atunci când merge la mormântul mamei sale.

Deși și-au aruncat cuvinte grele de-a lungul timpului, în mare parte din cauza averii, Oana Zăvoranu a mărturisit că a depășit neînțelegerile pe care le-a avut cu Mărioara.

“Am trecut peste neînţelegerile pe care le-am avut cu Mărioara, ce-a fost, a fost!. Ştiu că mulţi cred că sunt o femeie fără suflet, însă nu este deloc aşa.

Eu şi cu Mărioara am avut multe neînţelegeri, ne-am certat în trecut, însă nu din cauza mea. Mereu mi-am iubit părinţii”, a spus Oana, într-un interviu acordat celor de la cancan.ro.

Bruneta a mai spus că merge frecvent la locul de veci al mamei sale și îi aprinde o lumânare.

“Merg frecvent la Mărioara, îi aprind o lumânare şi mă rog. Tot acolo sunt înmormântaţi şi taţii mei (cel natural şi cel care a adoptat-o), mă rog pentru toţi.

Am făcut pomană pentru ei, dar şi pentru mama, aşa este normal. Oana Zăvoranu nu este un om fără suflet, n-o să-şi uite vreodată părinţii”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top