Connect with us

Vedete

Dan Bittman, în apărarea prietenului său: „Adrian Naidin a pățit un lucru îngrozitor”

Dan Bittman, șocat de vestea că prietenul său, celebrul violoncelist, Adrian Naidin, a ajuns la spital, a făcut un live pe pagina sa de socializare.

Solistul trupei Holograf spune că Adrian Naidin nu mai poate cânta multă vreme de acum încolo.

„O veste tristă și șocantă ne-a lovit … e a treia zi. Prietenul meu, Adrian Naidin, a pățit un lucru îngrozitor. Este la spital acum. Aș fi vrut azi să fie alături de noi și să reușim să cântăm împreună, dar el multă vreme nu o să mai poată să cânte.”, a spus Dan Bittman în live.

Ce s-a întâmplat cu Adrian Naidin

Adrian Naidin, celebrul violoncelist, a ajuns la Spitalul Elias din Capitală. Acesta suferit mai multe leziuni după ce a sărit de la etajul unu al vilei în care locuieşte, în timpul unor percheziţii privind o cultură indoor de canabis, relatează news.ro.

În cădere, acesta s-a lovit de aparatul de aer condiționat.

Potrivit news.ro., poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, şapte percheziţii, având informaţii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu şi pentru vânzare.

În imobilul respectiv locuiește cu chirie și Adrian Naidin. În momentul în care oamenii legii au pătruns cu forța în locuință, violoncelistul era împreună cu un alt bărbat. S-a speriat și a sărit de pe geam, însă s-a lovit de aparatul de aer condiționat.

Impresarul violoncelistului, Ionuț Pavel, a explicat în exclusivitate pe huff.ro, că artistul a fost victima unei greșeli din partea oamenilor legii.

„Suntem cu toíi foarte îndurerați. Pe 10 octombrie urma să-și lanseze site-ul, avea o serie de concerte. Are pumnul zdrobit, în care ține arcușul. Nu știm când se va recupera. Are fisură de mandibulă. Doctorii fac investigații multiple.

Proprietarul casei, care stă în alt corp de casă, cu o intrare separat. A fost săltat de mascați cu 2 ore înainte și au zis că ar fi bine să spargă și celelalte apartamente. Dacă ar fi găsit un kilogram de canabis…casa am lăsat-o fără ușă. Asta e marea greșeală: Adrian Naidin nu consumă canabis, este muzician nu este traficant. În casa dânsului nu s-a găsit nimic. După ce i-au spart casa au plecat. Noi stăm să păzim casa. Dacă ar fi fost traficant ar fi fost un polițist la ușă. Nu a sunat nimeni, nu a venit nimeni de la poliție. „, a declarat impresarul artistului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top