Connect with us
Dan Bittman, dezvăluiri intime despre relația cu Mihaela Rădulescu

Vedete

Dan Bittman, dezvăluiri intime despre relația cu Mihaela Rădulescu

Dan Bittman are 54 de ani, însă vârsta nu este un impediment pentru femei, care și acum râvnesc la celebrul artist. Este știut faptul că prin patul artistului au trecut numeroase femei celebre, însă de mai bine de 20 de ani el are ochi doar pentru Liliana Ștefan.

De curând, Dan Bittman a povestit amănunte din relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu.

„Ne-am sedus reciproc. A fost suficient să ne întâlnim o singură dată şi să ştim că ne vom mai întâlni şi vom fi împreună peste un timp. Nu ştiam. Ne-am văzut întâmplător la Festivalul Mamaia, primul de după revoluție. Iubitul ei de atunci, Dan Chişu, inventase pentru prima dată în România ”camera de oaspeţi”, pentru VIP-uri. Toţi voiau să ajungă acolo. Şi la salonul VIP ne-am văzut. Eu aveam pe atunci o iubită, Simona. Îţi spun sincer, când am văzut-o pe Mihaela dar şi ea pe mine, am avut sentimentul amândoi că ne-am spus că vom fi impreună, cândva.
Dar tot asa, pasiune mare, scantei multe, doua caractere puternice… Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasa povestea de dragoste, nimic de zis…”, a mai povestit cântărețul potrivit femeide10.ro.

În urmă cu o săptămână, Dan Bittman Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost invitat de Teo Trandafir la o sesiune live pe Facebook. Glumeț și plin de bucurie, artistul a vorbit despre copilărie, despre cei trei copii ai săi, dar și despre succesul de pe scenă.

Dan Bittman a povestit și un episod mai trist din viața sa. Artistul este singur la părinți, însă ar fi trebuit să mai aibă doi frați. Din păcate, mama sa a pierdut sarcinile.

„Sunt singur la părinți și cred că din acest motiv am și făcut copii mulți. Au fost niște probleme cu niște frățiori care nu au rezistat. Ar fi trebuit să mai am doi frați. Am fost singur la părinți și răsfățat. Eram singurul care duceam numele familiei mai departe. Tata a avut un frate, am o verișoara pe care am vazut-o zilele trecute, ce sa zic…baiatul mamei…era frumos. „, a povestit artistul.

Bittman a vorbit și despre cei trei copii ai săi.

„Și la baieti e pe niveluri. Baiatul cel mare are 17 ani, ce sa-i mai fac ca e mai inalt ca mine, isi face muzica lui! Sybro e numele lui conspirativ, il gasiti pe youtube. Are alta zona Alex. Asta-vara s-a angajat ca a vrut sa-si faca banul lui. La anu’ o sa fie mai greu ca va da BAC-ul. Nu au fost probleme cu invatatura. Urmatorul are 13 ani. E fotbalist. E Rac, e ca ma-sa. Glumesc! E sensibil, e asa… acum incepe sa prinda personalitate. Trebuie sa ai dialog. Trebuie sa vina cu placere sa-ti povesteasca. Iar ala mic face 10 ani acum. L-am dat la tenis, i-am dat la pian pe toti si l-au aruncat toti. Imi pare rau ca au ureche muzicala toti. Asta mic sper sa ne scoata. Are o ureche foarte buna pentru ca poate sa reproduca asa…nu intelege acum.” a povestit Dan Bittman despre copiii sai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top