Connect with us
Dan Bittman, supărat pe autorități! "Nu mi s-a întâmplat niciodată..."

Vedete

Dan Bittman, supărat pe autorități! „Nu mi s-a întâmplat niciodată…”

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România. La fel ca toți ceilalți, și el este afectat de pandemia de coronavirus, care i-a pus pe pauză toate concertele, filmările și evenimentele. Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Dan Bittman a declarat că nu este de acord cu restricțiile sanitare impuse de către autorități, și că nici pe vremea regimului comunist nu s-a simțit atât de constrâns.

Dan Bittman, supărat din cauza restricțiilor

Dan Bittman este unul dintre marii artiști din țara noastră, afectat de pandemia de coronavirus. În acest an, toată activitatea i-a fost dată peste cap, fiind nevoit să amâne sau chiar să anuleze evenimentele pe care le avea programate.

Inivitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, artistul a vorbit despre cum vede această situație și și-a arătat dezaprobarea față de măsurile impuse de autorități.

„Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile”, a afirmat el.

Pe e altă parte, Bittman spune că el crede în existența acestui virus, dar că nu este de acord cu modul în care statul român a gestionat lucrurile, de când a apărut coronavirusul.

Artistul a dat exemplu alte state din lume, care au tratat situația cu mai mult tact, fără să sperie oamenii și fără să le îngrădească drepturile.

Printre exemple este modelul suedez, cel neo-zeelandez și cel grecesc.

„Modelul suedez, modelul neo-zeelandez, modelul grecesc (…) Cum e posibil să înnebuneşti nişte oameni cu un test cu 30% marjă de eroare (testele PCR, n.r.) Hai să fim serioşi. Vrem îngrozim un popor întreg? N-o să mai ieşim pe străzi, mare şmecherie”, a mai spus Bittman.

El a declarat că pericolul există, dar că ar trebui ca românii să nu se mai lase influențați de povești care vin din Franța, Italia și Germania. Artistul a precizat că este revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică și nebăgată în seamă.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top