Connect with us
Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a anuntat ca intentioneaza sa dea in judecata TVR, dupa ce imaginea sa a fost folosita fara acordul sau.

Vedete

Dan Bittman vrea sa dea in judecata TVR! Iata motivul!

Intr-o situatie similara sunt si Calin Goia, Cezar Ouatu, Vlad Mirita, Mihai Traistariu, care au aparut in spotul publicitar a farmaciei, fara acordul lor.

In videoclipul care prezinta finala Eurovision, postat pe canalul de Youtube al TVR, la 1:06:26 este difuzat spotul Catena, unul dintre sponsorii Eurovision. In imagini apar artisti care au reprezentat Romania la acesta competitie, insa singura dintre protagonistii spotului care are contract cu Catena este Nico.

„Chiar acum, avocatii mei pregatesc o actiune in instanta. Nu m-a anuntat nimeni. Am aflat si eu uitandu-ma la Eurovision ca sunt intr-o reclama. Eu nu am contract cu Catena, dimpotriva, mi-au prejudiciat alte angajamente pe care le aveam cu alte firme si am fost intrebat ce cauta imaginea mea acolo. In Romania se practica acest lucru, de a pune pe prietenie sau pe nu stiu ce considerente imaginea unui artist, probabil bazandu-se pe faptul ca artistii nu prea reactioneaza. Exista Legea dreptului de autor, Legea dreptului la imagine, o sa ne judecam probabil. Avocatii se vor ocupa de aceasta situatie… Eu am vorbit si cu Calin Goia, si cu Mihai Traistariu si probabil ca si ei vor lua niste masuri. Eu, unul, am considerat ca trebuie sa actionez”, a declarat Dan Bittman pentru ziarulring.ro.

Citeste si: Dan Bittman dezvaluie de ce nu s-a casatorit pana acum

Citeste si: CASTIGATORUL EUROVISION 2016. Ucraina pleaca acasa cu trofeul. Clasamentul final

Dan Bittman a reprezentat Romania la Eurovision in 1994, iar atunci si-a cedat drepturile catre TVR. Desi imaginile cu el pot fi folosite pentru promovarea concursului, acestea nu pot fi asociate cu branduri.

„Televiziunea Romana spune ca nu a stiut ce difuzeaza, iar Catena ca nu a stiut despre ce clip e vorba pentru ca a fost facut de TVR. Deci, fiecare are niste scuze copilaresti din punctul meu de vedere. Cand vom putea, vom discuta si despre cifre. Nu stiu daca vom da in judecata si TVR, si Catena. Ce vor hotari avocatii ca e oportun, aia vom face”, a mai spus Bittman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top