Connect with us
Dana Nălbaru, din nou în centrul atenției: "Am luat-o pe Sofia de la școală și m-am apucat de..."

Vedete

Dana Nălbaru, din nou în centrul atenției: „Am luat-o pe Sofia de la școală și m-am apucat de…”

Dana Nălbaru și soțul ei Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă, care nu a obișnuit să iasă în evidență. Cu toate acestea, decizia lor cu privire la fiica lor, Sofia, a intrat în atenția opiniei publice.

Dana Nălbaru a devenit subiectul numărul unu în ultimele săptămâni, după ce a criticat școala românească. „Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot. Am ales ca ea să învețe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac și fără constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative. Ne-am gândit bine înainte de a lua această decizie și ne-am „făcut temele” înainte de a ne arunca spre un asemenea viitor.

Am vorbit cu oameni care își educă în mod similar copiii, citim mult despre asta și ne-am asumat inclusiv schimbarea ritmului nostru de viață, conștienți fiind că noi vom fi cei care va trebui să o ajutăm și să o susținem în tot acest proces.

Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi și momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă și, unde-s doi puterea crește, nu-i așa?”, a scris Nălbaru pe blogul personal.

Dana Nălbaru se înscrie la facultate

După ce și-a retras fiica de la școală, vedeta a luat decizia de a se înscrie ea la facultate.

“M-am apucat de școală. Am luat-o pe Sofia de la școală și m-am apucat eu de asta, fac psihologia”, a mărturisit fosta vedeta TV într-un interviu acordat revistei Șapte Seri. Dana Nălbaru a precizat chiar că după facultate vrea să se specializeze în străinătate, pentru că vrea să-și facă o carieră în acest domeniu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top