Connect with us

Vedete

Dana Nicolaescu, surprinsă în compania unui bărbat misterios

Dana Nicolaescu, văduva lui Sergiu Nicolaescu, a fost surprinsă recent în compania unui bărbat. Potrivit cancan.ro, cei doi au plecat din casa Danei și au mers la film.

Au trecut aproape patru ani de la moartea regretatului regizor Sergiu Nicolaescu. În tot acest timp, Dana Nicolaescu nu a fost văzută în compania altui bărbat. Chiar și acum, ea și bărbatul misterios nu au avut gesturi tandre în public, care să arate că este vorba de o relație amoroasă.

sursa: cancan.ro

Dana Nicolaescu, în compania unui bărbat misterios

Sora lui Sergiu Nicolaescu a declarat, în urmă cu câteva luni, că Dana Nicolaescu ar avea pe cineva.

”Ştiu că se vede cu cineva, dar nu am auzit nimic de vreo căsătorie. Nici nu a venit cu cineva acasă. Eu sper din suflet să fie adevărat. E o fată tânără, frumoasă, de carieră, munceşte foarte mult. Au trecut aproape patru ani de la moartea fratelui meu. Ce să facă şi ea acum? Să rămână singură până la sfârşitul vieţii? Nu se poate aşa ceva, e mai mare păcatul. Lasă, să fie şi ea fericită, să îşi facă o familie. Merită”, a declarat bătrâna, în urmă cu câteva luni, pentru Cancan.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. karyna

    2016-12-12T21:37:14+02:00 at 21:37

    Lucru pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top