Connect with us
Dani Oțil s-a confruntat cu depresia. Cine i-a fost alături prezentatorului

Vedete

Dani Oțil s-a confruntat cu depresia. Cine i-a fost alături prezentatorului

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV,. Acesta este iubit de mulți români, cărora le face diminețile mai bune, alături de partenerul său Răzavn Simion cu care prezintă matinalul de la Antena 1. Dani și-a format de-a lungul timpului o imagine pozitivă. Este mereu binedispus și plin de viață la toate show-urile la care participă. Cu toate acestea, el s-a confruntat și cu situații mai puțin plăcute, despre care mereu a evitat să vorbească public.

Dani Oțil s-a confruntat cu depresia. Cine i-a fost alături prezentatorului

Deși nu obișnuiește să facă publice detalii despre viața sa, Dani Oțil a făcut, însă, o excepție. Într-un interviu, acesta a vorbit despre o perioadă grea din viața lui, în care s-a confruntat cu depresia. Cauza acestei boli ar fi fost problemele amoroase. Acesta ar fi făcut chiar un atac de panică din cauza unei femei care l-a părăsit, ceea ce ar fi reprezentat cel mai dur episod al vieții sale.

„Am chemat și salvarea. Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns.”, a declarat Dani Oțil.

În acele momente critice, Dani a simțit că cel care îl poate ajuta este bunul său prieten, Răzvan. La acea vreme, acesta era căsătorit cu fosta lui soție, Diana, și locuia chiar lângă el. Când a ajuns acolo, Oțil i-a găsit pe cei doi într-o ipostază neplăcută. Ei se certau, însă Dani nu a avut de ales și i-a întrerupt.

„Mi-am șters lacrimile și am vrut să merg spre Răzvan. M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin.”, a adăugat prezentatorul.

În prezent, Dani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu logodnica sa, Gabriela Prisăcariu. Lucrurile dintre cei doi sunt cât se poate de serioase și prezentatorul este mai hotărât decât niciodată. Cei doi continuă să fie rezervați și nu dau prea multe detalii despre relația lor, iar Gabriela s-a limitat să declare doar că cererea în căsătorie a fost uimitoare și că a emoționat-o până la lacrimi.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top