Connect with us
Daniel Buzdugan, exasperat de mesajele Ro-Alert: "Propagați panică și frică!"

Vedete

Daniel Buzdugan, exasperat de mesajele Ro-Alert: „Propagați panică și frică!”

Daniel Buzdugan este recunoscut pentru faptul că e o persoană publică sinceră și asumată, și că nu se reține din a-și spune părerile, fie și cu riscul de a supăra pe cineva. Omul de radio și-a arătat indignarea cu privire la insistența cu care sunt trimise mesajele de tipul Ro-Alert pe telefoanele bucureștenilor. Vedeta a scris că nicăieri în altă țara, oamenii nu se mai întâmplă ca oamenii să primească astfel de mesaje.

Daniel Buzdugan dezaprobă sistemul Ro-Alert

Omul de radio, Daniel Buzdugan și-a spus părerea în legătură cu mesajele pe care autoritățile le transmit cetățenilor prin sistemul Ro-Alert. El a spus că a primit într-o singură zi, șase mesaje care nu fac altceva decât să semene panica printre oameni.

Buzdugan este de părere că aceste mesaje propagă frică și panică, și că educația se poate face cu vorbă bună sau autoritară, dar fără ură sau discurs agresiv.

Postarea lui a primit sute de aprecieri și comentarii de la internauți care, în marea lor majoritate, i-au dat dreptate vedetei tv.

”Ro Alert, oprește-te! Gata, m-am panicat! De 6 ori am intrat în panică azi! Gataaa! Fiți deștepți, gândiți 3 minute înainte de a pleca pe acțiune!! Sunt mulți copii singuri acasă în perioada asta, care nu știu cum să reacționeze! Nu te stresează nimeni în SUA, Italia, Olanda, Germania cu asemenea mesaje agresive! Numai la noi se întâmplă! Propagați panică și frică! Educația se poate face și cu vorba bună, autoritară sau cu amenzi date cu fermitate, dar fără ură sau discurs agresiv! A fi autoritar nu înseamnă a fi văcar! Urmăriti îndreptarea cetățeanului, nu umilirea lui! Needucați-ne sau educați-ne?”, a scris Daniel Buzdugan, pe Facebook.

Ieri, 20 octombrie, bucureștenii au primit mai multe mesaje prin sistemul Ro-Alert, mesaje atât în Limba română, cât și în engleză.

Prin aceste mesaje, autoritățile le-au transmis să poarte masca de protecție, atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. De asemenea, mesajele anunțau că s-au închis școlile și grădinițele, restaurantele, cafenelele, sălile de spectacol și sălile cu jocuri de noroc.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top