Connect with us
Motivul nebănuit pentru care Daniela Crudu nu a depus imediat plângere penală împotriva iubitului agresor. Sora ei a dat toate detaliile

Vedete

Daniela Crudu, în lacrimi: „A murit…”

Daniela Crudu trece prin momente nefericite. Bruneta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunță că i-a murit cățelul.

Asistenta TV suferă după patrupedul pe care îl avea de șapte ani și și-a anunțat prietenii virtuali că își dorește un alt animal de companie. “Cățelul meu, Opi, pe care îl aveam de 7 ani, a murit. Caut o canisă de chihuahua toy. E groaznic. Vreau altul”, le-a spus Daniela Crudu prietenilor ei virtuali, pe Instagram.

Citește și: O asistentă tv este în doliu: „Vreau să merg după el”

Citește și: Imaginea cu care Crudu a innebunit toti barbatii! FOTO in articol

Nu este pentru prima oară când Daniela Crudu își pierde un animal de companie la care a ținut foarte mult. Vedeta anunța primăvara trecută că un alt câine i-a murit, lovit de mașină. „A dat maşina peste el. E un chihuaua. Avea şapte ani. Mai am un câine. Tata l-a găsit. L-am îngropat la tata în Ferentari, la geam. I-am pus la mormânt iconiţe, flori, poze. El era om şi înţelegea tot. El sigur s-a reîncarnat într-un om pe care o să-l cunosc curând”, a spus bruneta plângând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top