Connect with us
David Puscas a vorbit despre conflictul pe care il are cu mama sa adoptiva, Luminita Anghel.

Vedete

David Puscas spune de unde a inceput razboiul cu Luminita Anghel: „Am fost intr-o perioada…”

David Puscas a facut noi dezvaluiri despre conflictul dintre el si mama sa adoptiva, Luminita Anghel.

„Eu a trebuit la 20 de ani sa ma maturizez si a imi iau viata in piept. Mama si-a dorit sa ma faca sa inteleg viata si sa reusesc sa fiu capabil s ao infrunt. Am fost cocolosit de mic, mama m-a plimbat peste tot. Eu nu prea mergeam cu mama in parc, mergeam mai mult cu bona”, a spus David, pentru Wowbiz, precizand ca mama sa este „un pic exigenta”.

Citeste si: Luminita Anghel, noi dezvaluiri despre relatia cu David: „Puteam foarte bine sa…”

„Cand pleca mama in concerte, eu stateam in patul ei, dormeam cu capul pe perna ei, ca sa ii simt parfumul. Cand ma pedepsea imi spunea sa stau in camera mea fara televizor, dar niciodata prin actiuni violent. Mama mi-a zis in timp ce eram cu Bacul ca o sa ma mut singur, dar nu am crezut-o. Apoi m-am dus in Vama, iar cand m-am intors lucrurile mele erau mutate. As schimba atitudinea mea, am fost intr-o perioada destul de agresiv cu mama, verbal. Aveam niste probleme interioare, eram agresiv din nestire. Pur si simplu asa simteam”, a mai spus David Puscas.

El a mai spus ca nu tine neaparat sa isi vada parintii naturali, insa este curios daca mama sa naturala „este frumoasa”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top