Connect with us
De ce a plecat CRBL definitiv din țară. Cum îi merge artistului peste hotare

Vedete

De ce a plecat CRBL definitiv din țară. Cum îi merge artistului peste hotare

CRBL, pe numele său real Eduar Mihail Andreianu, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta se bucura de un mare succes, iar piesele sale răsunau la radio și în cele mai renumite cluburi. În plus, melodiile sale erau fredonate de toți românii și ajungeau în primele locuri în trending-ul românesc de pe YouTube. De ceva timp, artistul s-a mutat în Spania alături de familie și trăiește acum o nouă viață. Află cum se descurcă acum și cu ce se ocupă.

CRBL a început o nouă viață

CRBL, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și producători muzicali din țara noastră, a început o nouă viață. Deși se bucura de mare succes în România, a decis să o ia de la capăt și să-și încerce norocul peste hotare. Astfel, și-a luat fiica și soția și s-a mutat în Spania. Deși la început venea mai des acasă și nu era complet decis că vrea să rămână acolo, din luna septembrie nu a mai vizitat România.

Fostul concurent de la Asia Express și-a luat familia și s-a mutat în Spania. Deși au mai locuit acolo doi ani, pe sărite, acum au decis că trebuie să se stabilească acolo. Ei s-au acomodat foarte bine cu traiul de acolo și au început să vorbească spaniola bine, în special fetele. Familia lui CRBL are deja prieteni acolo și s-au integrat ușor în comunitate. Cea mică merge la școală și au planuri serioase.

CRBL crede că a fost foarte curajos când a decis să ia această decizie și susține că anul 2021 va fi unul foarte productiv pentru el, mai ales datorită faptului că și-a luat acolo toate instrumentele necesare pentru a produce muzică și muncește acum din Spania. Celebrul artist crede că mulți ar vrea să fac acest pas, însă le lipsește curajul. El se bucură de această experiență și de liniște pe care i-o asigură noua țară.

“Aici e bine, e foarte bine. Noi am venit aici acum cinci ani, am mai stat vreo doi ani așa pe sărite și acum, în septembrie, am revenit. Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că așa e mai bine pentru familia noastră. Eu mereu am căutat mai multă liniște. Mi-am adus cu mine toate lucrurile din România și fac muzică de aici. Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită, dar avem niște planuri pentru 2021 și o să le punem în practică. Fetele s-au adaptat foarte bine.”, a spus CRBL.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top