Connect with us
Prințul William și Kate Middleton nu se țin de mână în public niciodată. Motivul nu este unul impus de protocol.

Vedete

De ce Kate Middleton și Prințul William nu se țin de mână

Toată lumea a privit cu admirație momentul în care Kate Middleton și Prințul William s-au sărutat în balconul Palatului Buckingham, în ziua nunții lor, în urmă cu cinci ani. De atunci afișarea publică a afecțiunii a fost păstrată la nivel minim.

A mai existat un singur moment în care Prințul William a ținut-o pe ducesă de mână: atunci când au urcat treptele Mănăstirii Tiger Nest din Bhutan. De atunci, imagini cu cei doi afectuoși sunt extrem de puține.

Kate Middleton și Prințul William, surprinși de paparazzi.

Cei doi sunt încă tineri, iar dragostea lor mare este evidentă. Însă, să nu uităm, cei doi fac parte din Familia Regală, deci trăiesc după un set de reguli.

Ar putea fi vorba de statut, care dictează o anumită conduită?

Este posibil și nu.

Oricare ar fi părerea noastră despre Familia Regală, probabil și ei au impulsuri ca și restul publicului larg.

Familia Regală, în cadrul unui eveniment.

Specialiștii în istoria familiei regale spun că nu există nicio regulă care să le impună celor doi să nu se țină de mână în public.

Fondatorul Beaumont Etiquette, Myka Meier, a oferit câteva explicații. „Nu există nicio etichetă reală sau protocol regal care spune că ei trebuie să se abțină de laafișarea publică a afecțiunii. Probabilă raționamentul este faptul că în timp ce călătoresc, cum ar fi în India, din punct de vedere tehnic cuplul sunt reprezentanți de lucru ai Monarhiei Britanice. Cel mai probabil ei arată mai puțină afecțiune în public pentru că își iau rolurile profesionale în serios.”

Citește și: De ce Kate Middleton își îmbracă fiul mereu în pantaloni scurți

O altă explicație este faptul că „a fi regal” este ca un loc de muncă. E ca și când te ții de mână cu un coleg de birou în timpul orelor de muncă, potrivit Mirror.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top