Connect with us
De ce Kobe Bryant nu călătorea niciodată împreună cu soția sa

Vedete

De ce Kobe Bryant nu călătorea niciodată împreună cu soția sa

Kobe Bryant, unul dintre legendele baschetului american, a decadat duminică la vârsta de 41 de ani, alături de fiica sa și alte 7 persoane, într-un accident de elicopter petrecut în Calabasas, Los Angeles. Kobe a lăsat în urma sa o soție îndurerată și alte 3 fete, dintre care care mai are are 17 ani și cea mai mică doar câteva luni.

De ce Kobe Bryant nu călătorea niciodată împreună cu soția sa

Kobe și Vanessa erau împreună din 1991, având o căsnicie foarte fericită. Deși de-a lungul timpului au avut și urcușuri dar și coborâșuri, dragostea lor era una foarte puternică și asta pot confirma toți apropiații lor. Cei doi aveau împreună 4 fete, cea mai mică născându-se în luna iulie a anului 2019.

Kove și Vanessa aveau o înțelegere, spun apropiații. Ei nu călătoreau niciodată împreună cu elicopterul, tocmai pentru a evita o situație tragică în care fetițele lor ar putea rămâne fără ambii părinți.

Elicopterul în care se afla Kobe Bryant s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile! La ora accidentului, în Los Angeles era o ceață foarte densă. Autoritățile susțin că primele probleme au apărut când elicopterul se afla deasupra grădinei zoologice. Pilotul a dat șase ture în jurul zonei la o altitudine destul de joasă, în speranța că ceața se va risipi.

În jurul orei 9:30, ora locală, pilotul a contactat turnul de control de la Aeroportul Burbank, care deja observase că elicopterul zboară în cerc de mai bine de 15 minute. Pilotul a decis să urmeze autostrada spre destinație, însă la ora 9:40, nivelul de vizibilitate a scăzut și mai mult, iar pilotul a schimbat direcția, spre o zonă mai înaltă. A ridicat rapid elicopterul până la aproape 600 de metri. Din nefericire, n-a fost suficient pentru a evita impactul. TMZ susține că viteza elicopterului ar fi fost de 161 de noduri, adică aproape 300 km/h.

Kobe Bryant folosea foarte des elicopterul și făcea asta de ani de zile. Duminică el trebuia să ajungă la meciul de baschet al fiicei sale, care avea loc la Mamba Sports Academy. Din păcate toți cei care se aflau în elicopter nu au mai ajuns la destinație. Lumea sportului a pierdut o adevărată legendă.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top