Connect with us
De ce s-a căsătorit Andreea Berecleanu pe 5 noiembrie. Ce semnifică data

Vedete

De ce s-a căsătorit Andreea Berecleanu pe 5 noiembrie. Ce semnifică data

Ieri a avut loc nunta acestei toamne în showbiz-ul românesc. Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, s-a căsătorit pentru a doua oară, la vârsta de 41 de ani, cu medicul Constantin Stan. Ştirista nu a ales întâmplător data de 5 noiembrie.

La 12 noaptea, când mirii se pregăteau să taie tortul, mesenii participau deja la o dublă sărbătoare. Medicul Constantin Stan devenea mire şi împlinea încă un an, schimbând astfel prefixul. „Aş putea spune că e cea mai emoţionantă zi din viaţa mea, mai ales că la miezul nopţii voi trece într-un alt prag al vieţii mele, împlinesc 60 de ani. Nunta este mai mult decât un cadou pentru mine”, a declarat soţul Andreei Berecleanu, scrie click.ro.

Nunta nu a fost lipsită de peripeţii. Constantin şi-a uitat papionul acasă, fapt care îl fâstâcea mereu. Acesta a ajuns primul la biserică ieri, însoţit de naşa Ileana Badiu. După câteva minute a apărut şi mireasa, la braţul soţului Ilenei Badiu, Cătălin.

„În afară de momentele când am devenit mamă, aceasta e cea mai frumoasă zi din viaţa mea. În plus, pe lângă nuntă, e o sărbătoare în familia noastră. La noapte e aniversarea soţului, data nunţii nu a fost aleasă la întâmplare”, a declarat Andreea Berecleanu.

IMAGINI DE LA NUNTA ANDREEI BERECLEANU

La nuntă au participat în jur de 150 de persoane, iar la cununia religioasă au luat parte doar 40 de persoane, adică cei mai apropiaţi prieteni şi rudele. Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Capitală, mai scriu cei de la Click.

CITEŞTE ŞI: Mesaj suspect postat de Andreea Marin pe Instagram. Ce ascund cuvintele sale

Andreea Berecleanu este una din cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran. Prezentatoarea de ştiri şi-a făcut debutul în presă la vârsta de 18 ani. A lucrat mai întâi la „Cuvântul”, iar apoi la „România liberă”. Din 1995 până în 2003 a prezentat ştirile la PRO TV, iar din 2003 s-a mutat la Antena 1, unde a prezentat Observatorul de la orele 16 şi 23.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top