Connect with us
Decizie radicală după ce a pierdut Eurovision. Ce vrea să facă Mihai Trăistariu

Vedete

Decizie radicală după ce a pierdut Eurovision. Ce vrea să facă Mihai Trăistariu

Profund dezamăgit de o nouă pierderea de care a avut parte anul acesta în finala Eurovision, artistul se gândeşte să participe din nou. De această dată artistul este posibil să reprezinte altă ţară.

Mihai Trăistariu ar putea participa anul reprezentând o altă ţară. Artistul a postat pe Facebook un mesaj în care explică variantele pe care le-ar avea.

„M-am gândit mult și… pentru anul viitor am două variante (le-am luat în calcul chiar după sfaturile voastre!). vi le anunț de pe acum, ca să nu-mi reproșați vreodată că nu ați știut:

Varianta 1: Fie particip din nou la Eurovisionul românesc cu o piesă ritmată, «ajutat» de o Casă de Discuri, cum se întâmplă de ceva timp cu câștigătorii Eurovision România. De câțiva ani fug de Casele de Discuri pentru că nu câștigi niciun ban cu ele! Din păcate, voi nu știți asta! Ei iau tot…iar tu rămâi cu…promovarea!

Mihai Trăistariu spună că în Moldova are un succes enorm

Varianta 2: Particip pentru altă țară cu o piesă WOW…indiferent dacă e lentă sau ritmată…Iar aici am mai multe variante! Doar că…Moldova m-ar tenta pentru că se vorbește limba română, iar eu concertez des acolo și am un succes teribil.

Artistul spune că ar putea participa cu piesa Tornero întrucât a avut un succes enormal.

Malta m-ar tenta pentru că «Tornero» a stat vreo șase luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus, am primit și o stea pe Bulevardul Celebrităților din Malta și am fost în concerte în aer liber la ei de nouă ori. Și invitat în zeci de emisiuni Tv și radio…Singura problemă în cele două țări este că ei permit în concursul

Eurovision…interpreti străini…DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local. Și aici nu mă încântă deloc ideea…Adică ar trebui să împart melodia în două..Hm…Să Văd…În concluzie: în 2019 ORICUM mă reîntorc la Eurovision… Fie pentru România…fie pentru altă țară…”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top