Connect with us
Deea și Dinu Maxer trec prin momente cumplite. Fiul celor doi este bolnav

Vedete

Deea și Dinu Maxer trec prin momente cumplite. Fiul celor doi este bolnav

Deea și Dinu Maxer au o familie fericită. Ei au împreună doi copii: un băiețel și o fetiță de doar 7 luni. Sunt mai fericiți decât niciodată, mai ales după apariția celei mici, de care Andreas a fost foarte încântat. În această perioadă, din păcate, familia Maxer trece prin momente cumplite, din cauză că starea de sănătate a băiețelului lor nu este una prea bună. Cel mic se află în acest moment la spital alături de tatăl său.

Deea și Dinu Maxer trec prin momente cumplite. Fiul celor doi este bolnav

Deea și Dinu Maxer se confruntă în această perioadă cu o mare problemă. Andreas a ajuns la spital după ce a făcut febră și acuza dureri mari în călcâiul drept. Cei doi părinți au fost foarte îngrijorați, mai ales că internarea în perioada de pandemie este riscantă. Băiețelul a efectuat două teste PCR, ambele ieșind negative, ceea ce i-a liniștit, parțial, pe cei doi.

„Internați în spital în vreme de pandemie! Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febra mare de luni seară; apoi i s-a inroșit piciorul. Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID-19 – IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal.”, a povestit Dinu Maxer.

Din fericire, Andreas a răspuns tratamentului primit și deja se simte mai bine. Cel mic a fost supus mai multor investigații dure pentru a-i fi pus diagnosticul potrivit. El a fost foarte curajos și puternic, iar Dinu este foarte mândru de fiul lui. Deea nu i-a putut fi alături fiului ei, pentru că a stat cu fetița de doar 7 luni, care încă este dependentă de ea. Pentru moment, Dinu Maxer și fiul său vor mai rămâne în spital, până când Andreas se va recupera complet, însă starea lui este din ce în ce mai bună.

„Astăzi Andreas este bine, afebril! Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atelă gipsata, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleola medială a aceluiași picior)”, a mai precizat Dinu Maxer.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top