Delia a fost fotografiată azi cu burtica de gravidă

24.03.2019
Delia a fost fotografiată azi cu burtica de gravidă

Delia a fost fotografiată azi cu burtica de gravidă! Fanii au așteptat, cu nerăbdare, acest moment și au fost în extaz atunci când au văzut imaginile.

Delia a publicat niște imagini senzaționale pe pagina ei de Instagram! Artista s-a lăsat filmată de unul dintre colegii ei de trupă în timp ce apărea cu o ”burtică de graviduță. În ultima vreme, au tot existat zvonuri legate despre o posibilă sarcină însă Delia nu a confirmat absolut nimic.

Așteptarea a luat sfârșit! Delia s-a lăsat filmată în timp ce-și mângîia burtica de graviduță” Pardon! mingea ”de graviduță”. Spre dezamăgirea fanilor, artista a înlocuit burtica cu o minge de rugby.

”Cum îl cheamă?”, a întrebat-o colegul de trupă pe Delia. Iar Delia a răspuns: ”Bob!”.

Delia, cu ”burtica de graviduță”
Delia, cu ”burtica de graviduță”

Delia, ajutor de nădejde pentru sora ei

Oana Matache, sora Deliei, a născut un băiețel perfect sănătos! Mamă pentru a doua oară, Oana este înconjurată de persoanele dragi din viața ei și este bucuroasă că totul a decurs cum nu se poate mai bine. Băiețelul Oanei s-a grăbit să vină pe lume, fiindcă Oana Matache era programată la operația de cezariană pe data de 19 martie. Micuțul s-a născut în această dimineață, 17 martie, cu două zile mai devreme de termen.

Ne-a luat un pic pe nepregătite. Nu o mai fi avut loc, era foarte grăsan. 3,3 kilograme! Delia a fost chiar asistentă. A filmat cezariana. Și la primul copil, și la al doilea. A zis că, dacă Oana îl va face pe al treilea, o va opera chiar ea. Jessie încă nu realizează. I-am arătat pe telefon. Dar nici de maică-sa nu a realizat că nu e acasă”, a spus Gina Matache la Teo Show.