Connect with us

Vedete

Delia a fost fotografiată azi cu burtica de gravidă

Delia a fost fotografiată azi cu burtica de gravidă! Fanii au așteptat, cu nerăbdare, acest moment și au fost în extaz atunci când au văzut imaginile.

Delia a publicat niște imagini senzaționale pe pagina ei de Instagram! Artista s-a lăsat filmată de unul dintre colegii ei de trupă în timp ce apărea cu o ”burtică de graviduță. În ultima vreme, au tot existat zvonuri legate despre o posibilă sarcină însă Delia nu a confirmat absolut nimic.

Așteptarea a luat sfârșit! Delia s-a lăsat filmată în timp ce-și mângîia burtica de graviduță” Pardon! mingea ”de graviduță”. Spre dezamăgirea fanilor, artista a înlocuit burtica cu o minge de rugby.

”Cum îl cheamă?”, a întrebat-o colegul de trupă pe Delia. Iar Delia a răspuns: ”Bob!”.

Delia, cu ”burtica de graviduță”

Delia, cu ”burtica de graviduță”

Delia, ajutor de nădejde pentru sora ei

Oana Matache, sora Deliei, a născut un băiețel perfect sănătos! Mamă pentru a doua oară, Oana este înconjurată de persoanele dragi din viața ei și este bucuroasă că totul a decurs cum nu se poate mai bine. Băiețelul Oanei s-a grăbit să vină pe lume, fiindcă Oana Matache era programată la operația de cezariană pe data de 19 martie. Micuțul s-a născut în această dimineață, 17 martie, cu două zile mai devreme de termen.

Ne-a luat un pic pe nepregătite. Nu o mai fi avut loc, era foarte grăsan. 3,3 kilograme! Delia a fost chiar asistentă. A filmat cezariana. Și la primul copil, și la al doilea. A zis că, dacă Oana îl va face pe al treilea, o va opera chiar ea. Jessie încă nu realizează. I-am arătat pe telefon. Dar nici de maică-sa nu a realizat că nu e acasă”, a spus Gina Matache la Teo Show.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top