Delia, cadou uriaș de nuntă pentru Gabriel Cotabiță

11.10.2016
Delia, cadou uriaș de nuntă pentru Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit și a marcat evenimentul printr-o nunta de poveste, în weekendul trecut. Cei pe care i-a ales drept părinți spirituali au fost Delia și soțul său, Răzvan Munteanu.

Nunta lui Gabriel Cotabiță a avut loc duminică. Cei doi miri au preferat să fie discreți în privința fericitului eveniment, care a avut loc la o zi după cununia civilă.

Potrivit cancan.ro, nașa Delia a fost extrem de generoasă și le-a oferit mirilor cadou de nuntă suma de 5000 de euro.

Gabriel Cotabiță și Alina și-au unit destinele cu două săptămâni înainte ca Gabriel Cotabiță șă împlinească 61 de ani. Aleasa inimii cântărețului este Alina Gabriela Munteanu, femeia care i-a stat alături când acesta a fost la un pas de moarte.

Delia și soțul acesteia, Răzvan Munteanu, au fost nașii fericitului cuplu, care a strălucit în fața altarului. Artistul s-a declarat fericit după nuntă. „Nu sunt emoționat ca m-am căsătorit, ci fericit. Prima dată în fața altarului a fost atât de demult, incât acum, la noua înțelegere cu Dumnezeu am fost atât de emoționat încât am uitat tot. Doamna are emoții pentru că nu e obișnuită cu ceea ce faceți voi acuma”, le-a spus Cotabiță jurnaliștilor, la ieșirea de la biserică.

Potrivit wowbiz.ro, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Jurnaliștii postului TV cu care cântărețul a semnat exclusivitatea pentru nuntă, au chemat Poliția, deranjați de faptul că și alți reporteri se aflau la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *