Delia, duet de excepție cu sora sa. Cele două au interpretat piesa „Cine m-a făcut om mare”

04.10.2016
Delia, duet de excepție cu sora sa. Cele două au interpretat piesa „Cine m-a făcut om mare”

„Cine m-a făcut om mare” este cea mai nouă piesă a Deliei. Artista, împreună cu trupa sa, din care face parte și sora ei, au fost invitați la Radio Zu. Dincolo de versurile emoționante ale piesei, cele două surori au avut o interpretare de excepție.

Delia este una dintre cele mai iubite și talentate artiste de la noi din țară. Vedeta a fost aleasă atât de Robbie Wiliiams, cât și de Rihanna, pentru a cânta în deschiderea concertelor susținute la noi în țară.

Rihanna a rămas profund impresionată de show-ul pe care Delia l-a făcut în deschiderea concertului său, din Piața Constituției. Prestația Delia a fost apreciată atât de fanii săi, cât și de întreaga echipă a starului internațional, care au felicitat-o pe româncă.

Show-ul de 45 de minute făcut de Delia înainte de concertul Rihannei i-a adus aprecieri din partea staff-ului Rihannei, care au venit cu o propunere pentru artista noastră.

„În timp ce Delia a fost pe scenă, reprezentanții Rihannei au stat într-un loc special, din care au urmărit cum se descurcă blondina și, firește, reacția publicului! Impresionați de vocea ei, dar și de prezența în fața fanilor, aceștia au aplaudat-o, iar la finalul serii, însăși artista de culoare a stat câteva minute de vorbă cu cântăreața, i-a mulțumit pentru show și i-a spus că are calități extraordinare. Mai mult, i-a transmis Deliei că va intra și în vederea managerilor săi pentru alte show-uri pe care ea le va susține în Europa în perioada următoare”, au dezvăluit surse pentru wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *