Connect with us
cristina stamate

Vedete

Descoperire tulburătoare la o lună de la moartea Cristinei Stamate! Medicii au confirmat!

S-a scurs aproape o lună de la moartea Cristinei Stamate, dar încă încep să apară detalii despre decesul acesteia și despre ce s-a întâmplat cu ea înainte de a muri.

Conform stirilekanald.ro, se pare că, în ultimele zile de viață, Cristina Stamate slăbise enorm și avea mai puțin de 50 de kilograme, semn că boala pe care o avea o afectase enorm.

Cu toate acestea, ea nu a arătat nimănui cât de mult suferă, iar apropiații spun că ea nu ar fi zis nimănui despre suferința prin care trece.

Mai mult decât atât, medicii au confirmat că era vizibil slăbită și îmbătrânită și nu putea face multe lucruri elementare.

Cristina Stamate s-a stins din viață pe 27 noiembrie 2017, la câteva zile după ce murise și colega și buna sa prietenă, Stela Popescu.

Te-ar putea interesa și: O apropiată a Cristinei Stamate face dezvăluiri cumplite: “De un an de zile, ea era…”

ristina Stamate a murit luni dimineața, la Spitalul Floreasca din Capitală, la doar o zi după ce buna sa prietenă, Stela Popescu, a fost înmormântată.

Actrița dispăruse din viața publică în ultimul an, după ce a suferit un atac vascular cerebral, iar starea ei de sănătate se deteriorase. Raluca Guscliov, actriță la Teatrul Constantin Tănase, a mărturisit că Cristina Stamate suferea de un an de zile, dar nu se plângea niciodată.

De un an de zile Cristina Stamate era într-o suferinţă, a suferit un atac cerebral şi era bolnavă. De aceea s-a retras. Erau prietene foarte bine, se ajutau.

Stela Popescu a ajutat-o foarte mult pe Cristina în ultimul an. Doamna Cristina avea un fel de discreţie. Nu cerea niciodată, nu se plângea niciodată, dar întotdeauna avea o vorbă bună.

Eu am divorţat şi atunci, în anul de dinainte, mă ajuta, îmi dădea sfaturi, mă ajuta foarte mult.”, a mărturisit Raluca Guslicov, actriţă a Teatrului Constantin Tănase, conform wowbiz.ro.

Apropiata Cristinei a vorbit și despre momentul în care actriței i s-a făcut rău:

”Chiar acum când i s-a făcut rău. Era îngrijită de o persoană, iar pe această persoană o mai întâlneam în lift. Au mai fost femei care avea grijă de ea, însă nu erau foarte serioase.

La un moment dat, ea ar fi stat şi la această doamnă, pentru că starea ei era foarte gravă.

A avut nişte intervenţii pe cord, chiar eu am văzut-o când a luat-o Salvarea, acum vreo doi ani”.

Te-ar putea interesa și: Arșinel, mărturisiri despre Stela Popescu și Cristina Stamate

Îndrăgitul actor a vorbit despre relațiile sale cu Stela Popescu și Cristiana Stamate, două colege de breaslă atât de apropiate lui. Cristina Stamate s-a stins a doua zi după ce Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum.

”E o seară tristă. Îmi amintesc de aceste două mari artiste, colege minunate, ele dădeau un mare ajutor marelui public, prin însăși menirea teatrului, reprezintă oful cetățeanului, durerea lui” a spus Alexandru Arșinel.

Actorul a povestit că suferința Cristinei Stamate l-a luat prin surprindere

”Nici nu am știut, Cristina s-a pensionat. Ea deschidea spectacole, le dădea ritmul, nuanța. M-am întâlnit cu ea la un moment dat și îmi zice că a scăpat. Doctorul a avut inima mea în mână” a rememorat actorul.

Actorul a vorbit și de propria suferință, boala de rinichi care îl chinuie de o jumătate de veac și a explicat ce s-a întâmplat după ce transplant.

”Boala asta am avut-o de pe la 25, 26 de ani. N-aș mai vrea să vorbesc. Cert este că profesorul Lucan cu echipa lui m-au salvat.

A doua zi am aflat că eram atacat, că am furat… Pomeneau de o fată care murise, dar ea murise cu un an înainte. În fruntea celor care mă apărau era Cristina.

Era de-o camaraderie extraordinară (…) O fată minunată, care n-a fost suficient de fericită în viață” a mai spus Alexandru Arșinel, la Antena3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top