Connect with us
Despărțire în showbiz. Fanilor nu le vine să creadă

Vedete

Despărțire în showbiz. Ce decizie a luat vedeta

Este despărțirea momentului în showbiz. Deși procedura a fost intentată în urmă cu doi ani, nici până astăzi nu a fost finalizată. Ce a făcut vedeta.

Angelina Jolie a depus marţi o petiţie la o instanţă din Los Angeles pentru a continua procedura de divorţ de Brad Pitt, care, deşi a fost demarată în urmă cu doi ani, nu a fost finalizată nici până la acest moment.

Avocatul Angelinei Jolie a depus aceste documente la Tribunalul Superior din Los Angeles şi a spus că vedeta doreşte să obţină o decizie judecătorească în virtutea căreia „părţile vor putea să revină la statutul lor de persoane necăsătorite până la sfârşitul anului 2018”, informează Reuters şi DPA, scrie Agerpres.

În acelaşi document oficial este precizat că Brad Pitt „nu a plătit nicio pensie alimentară semnificativă după separarea cuplului” şi că, deşi au fost făcute anumite aranjamente informale între părţi, sumele plătite de celebrul actor „nu au fost susţinute cu regularitate”.

Angelina Jolie a solicitat divorțul de Brad Pitt în 2016

Angelina Jolie a depus actele oficiale prin care a solicitat divorţul de Brad Pitt în septembrie 2016, punând astfel capăt unei căsnicii de doi ani şi unei relaţii de 10 ani în timpul căreia cele două staruri de cinema au alcătuit unul dintre cele mai strălucitoare şi mai influente cupluri de la Hollywood.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii – trei biologici şi trei adoptaţi – cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani. Actriţa americană a solicitat custodia principală asupra copiilor ei. Reprezentanţii lui Brad Pitt au refuzat să facă comentarii pe această temă.

O sursă familiarizată cu divorţul cuplului Jolie-Pitt, dar care nu a fost autorizată să vorbească public despre acest lucru, a spus că „Brad este o persoană care îşi îndeplineşte angajamentele”.

ivorţul solicitat de Angelina Jolie în septembrie 2016, care a invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, a declanşat o luptă amară pentru custodia copiilor cuplului, în timpul căreia Brad Pitt a fost anchetat – şi achitat – pentru acuzaţia de violenţe comise asupra minorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top